Japonayanın elinde bulunana yırtıcı forvet adam eksiltmekten kastı rakip takımın oyuncularını sağ sola fırlatmaktır hatta bir keresinde bütün nankatsu oyuncularını havaya fırlatıp gol attıktan sonra tavrı şu olmuştur futbol erkek oyunu ama siz kolej kızları gibi oynuyorsunuz olmuştur fazla kızdırmaya gelmez gerekirse ilk önce almanyanın en iyi oyuncusu Schinederderin suratına şut attıp yere devirmiş ve müllere gol atmıştır böle hayvani bir insandır kendisi hatırlamayanlar için video:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? aslında kale direğinde sakince otururken tsubasa atağa kalkınca onu görür ve şöle der tsubasada kimmiş yemişim tsubasasını diyerek atağa kalkmış ilk önce kaplan kayışıyla tsubasayı havaya atmış sonrada şut çekmiş morisakinin suratında dönen top spin atmış ve gol olmuştur zamanında atarilerin vazgeçilmez oyunu "ct 2"de insanı çileden çıkartma konusunda üstüne olmayan oyuncudur.
nankatsu fc ile japon takımları arasından finale yükselirsiniz. senaryo gereği tsubasa takımda değildir bu turnuva boyunca, taro misaki, ishizaki, nitta gibi elemanlar vardır. maçtan önce bilgi kısmında seni hyuga ve sawada'ya karşı uyarır oyun, ek bilgi olarak da ken wakashimazu'ya misaki ve nitta dışındaki oyuncularla şut atmamanız gerektiğini belirtir.
maç başlar. kaleye yaklaşırsın ve topu nitta'ya yuvarlarsın, özel vuruşunu denersin, tekvando kursu yeni bitmiş olan wakashimazu haysiyetsizi kale direğinden güç alarak kurtarır. "ulan zaten her özel vuruşta nerdeyse yarı yarıya enerji azalıyor, bir de bu herif onları da kurtarırsa ne yapıcaz?" diye düşünürsün. sonra bu misaki'nin toplarını da tutar, attığın dört özel şuttan anca birini içeri alır street fighter milli futbol takımı kalecisi kılıklı herif.
asıl konumuza dönüyorum burada. top bir şekilde hyuga'ya gelir. iki adım ilerler bu arkadaş ve bum! mesafe tanımadan tiger shot ya da neo-tiger shot gönderir kalemize. kale çevresinde armut toplama eğitimini yeni tamamlamış olan, temiz yüzlü insan morisaki vardır elbette şutu karşılamak için. genellikle topa dokunamaz bu eleman, en fazla dokunup havaya falan uçar, o topu bir şekilde içeri alır.
oyunun ilerleyen anlarında hyuga paslaşmalar eşliğinde ceza alanına yaklaştığı her an şutu patlatabilir. siz sinirleriniz bozulduğundan "ryuk" gibi gülmeye başlamışsınızdır, "alucard"a ulaşmanıza bir seviye kalmıştır. o sırada hyuga'nın yoluna çıkan bilumum cılız, zibidi kılıklı nankatsu defans oyuncusu, hava durumunda kendine yer bulur, sağnak yağış halinde saha zeminine düşer.
yahu hepsini geçtim, morisaki ve wakashimazu lan!? el insaf be!
fazla kızdırmaya gelmez, übermenschleşip, başka boyuta geçiyor, çita hızına geçiyor. "bu kardeşlerim için, bu anam için" mertebesine ulaşıyor. aşmış bir abimizdir...
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? kafamda terry grandchester'la aynı kategoride olan hırçın ve güçlü futbolcu. spanishflyhigh' ın dediği gibi adamları fırlatır, sakatlar ama topa müdahaleden yırtardı hep... rakip takım oyuncusu bunun şutunu engellemeye çalıştıktan sonraki hali şudur

milletin kolunu bacagini kirarak ilerleyen hircin golcu. onun sayesinde civardaki hastanelerin doner sermayeleri a$iri kara gecmi$lerdir.
özel yetenekleri: chokusenteki driblingi, tiger shot, neo tiger shot, raijuu, overhead kick ve toho golden combi oyunu oynayanlar bilir, finalde brezilya kalecisine gol atan ender futbolculardandır. tabii kastıktan sonra her oyuncuyla atarsınız, şimdi bana her maç yenilip oyuncuların güçlerini artırdığınızı anlatmayın lütfen, biz de biliriz böyle çakallıkları. [Çoğu alıntı olsada birazınıda ben yazdım]