Muhakkak hepiniz CT4 oynamışsınızdır . Oynarken başınızdan ilginç bir olay geçtiyse buraya yazabilirsiniz . Benim başıma gelen olay şu : Hollanda takımını aldım , Karşımda Japonya... . Tüm adamların içinde Van Berg en iyisi biliyorsunuz . Adamın normal şutu özel ... Şöyle öylesine orta sahadan vurayım dedim . Vurdum . Baktım Wakabayashi kurtardı dedim . SGGK'sı var ya Bir anda geri geri gitmeye başladı . sonra gol oldu ... Ben şok oldum . Bu olay başıma çok geldi . Hyuga'nın Dragon Tiger'ı Ramcane'i kaleye soktu ... Diaz'ın Bakichu Cyclone'u Wakashimazu'yu kaleye soktu ... Tsubasa ... Heel Liftic Cyclone ile Wakab'ı kaleye soktu ... Bunlar şok olduğum pozisyonlardı ... Bir de Renato , Cyclone'u ve Neo Tiger'ı çıkardı ... Gözlerime inanamadım . Tabii kızdığı zaman kaleciler panter kesiliyor ... Daha çok var ... Siz de var ise paylaşabilirsiniz ...
Konu Brave_man tarafından (09-17-2011 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir..
Kalecinin kaleye girmesi Garip değil pek Hatırlarsan Jitoda Morisakiyi içeri sokmuştu Bende görmüştüm Carlos Phontom şutuyla Renatoyu içeri sokmuştu :D
Kardeşim garip olan morisaki'nin renato'nun kaleye girmesi değil Wakabayashi'nin , Wakashimazu'nun Ramcane'nin Schrumer'ın kaleye girmesi önemli olan bu kaleciler benim için . Bu arada farkettim bir kaleciyi kaleye sokmak için oyuncunun skili kaleciden en az üç kat daha fazla olmalıymış ... Şut da etkiliyse artık kaleciyle beraber ağları deler . Kaleci de bedava seyahat etmiş olur