Hepinizin yeni yılını kutlarım
Umarım sorunsuz bir yıl olur diyeceğim ama bu senenin Dünya tarihinin en zor yılı olacağını düşünüyorum.
Biliyorsunuz hemen yanı başımızda kaynayan bir kazan (ortadoğu) var ve bu yangın, bu yıl içinde çapını büyütecek gibi görünüyor. Yeni bir dünya savaşı öngürüsü bile var.
Sonra avrupadaki ekonomik krizler de yayılıyor.. Bizi de sıçrayabilir.
Ve bunlardan en önemlisi de 2012 sonunda dünyayı bekleyen güneş tehdidi!..
Nasa'nın yaptığı açıklamaya göre; bir süredir güneş sisteminde anormal değişiklikler gözlenmiş ve 2012 sonunda güneşte ard arda birçok patlamanın olması bekleniyormuş. Bu patlamalarla dünyanın manyetik alanın büyük ölçüde yok olması beklenebilir. Bu da elektrik ve elektronik iletişimin tamamen kesilmesi demek.
Ayrıca bu patlamalarla ısı değerlerinde düşmeler olması ve bunun da dünyada iklim değişiklerine neden olması ve ayrıca güneşten saçılan parçaların uzaya yayılması ve dünyaya da düşme ihtimali... Ve yine önemli bir sorun olarak dünyanın ekseninin kayması ve büyük depremlerin olma ihtimali var..
Tabii bütün bunlar bir öngürü.. Gerçek taktir Yüce Yaratıcı'nındır. Biz de her türlü felaketten O'na sığınırız. Allah sonumuzu hayır etsin
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür