Burada Basamakları Tek Tek Tırmanırsın. Koşarsın, Çabalarsın ve Zirve Tam Karşındadır ama Ulaşamazsın. Tsubasatr de Dostluğun Sonu Yoktur. Sürekli Çıktığın Dostluk Merdivenidir.
______
Çiçekli Yollardan geçersin TsubasaTR De Tüm Arkadaşların Sana Elini Uzatır, Çiçeğin Suya uzandığı gibi. Hiç çıkmak istemezsin bu güzelliğin içinden.
______
Tüm Lezzetleri, Farklılıkları Bir arada yaşarsın TsubasaTR de . Birgün Geriye Baktığında Çok yol katetmişsindir. Bütün bunları ben mi başardım diye şaşırırsın. Sonra anlarsınki Bu yolda her basamakta onlarca arkadaşından yardım almışsındır.
______
Bazen O kadar çoğalırızki İlerlemek için yollarımızı genişletmemiz gerekir. El Birliği ile bunuda başarır Engelleri tek tek kaldırırız.
______
Tehlikeli virajlardan dönmek zorunda da kalabiliriz. Ama Biz Tsubasa tr liyizdir bize hiçbirşey olmaz. Arkamıza Bakmayız. Bakmayız çünkü her zor anımızda sıcacık bir nefes samimi bir el bizim yanımızdadır..
______
Sonunda Düzlüğe Çıktığımızı zannederiz bitti deriz ama bu yol çınarların derinlere saldığı kökler kadar kalıcıdır. Yanımızda yüzlerce dostumuz vardır artık hiç bitmeyen Yolculuğumuzda.
TsubasaTR'li olmak ayrıcalıktır..Lütfen Bu Bilinçle hareket edelim..
Vay süper!.. Helal olsun valla... Bakıyorum, kısa sürede benimsemişsin Tsubasatr.net'i.
Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Konu sabit. Bunun da sabitimi olur demeyin.. Arkadaşımız, çok güzel şeyler yapmış. Ne zaman canım sıkılırsa, keyiflenmek istersem bu başlığa girip, bu güzellikleri izleyeceğim.
Allah'ın izni ile bu ortam her zaman korunacaktır..
Çok güzel bir paylasım calısma tebrikler
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................