Siyah tema daha iyi... Ben siyah rengi çok severim de... Beyaz da çok güzel ama soluk, cansız bir renk olduğu için, bana tuhaf geliyor. Ama yine de bizim siteye iyi gidiyor.
Yanlız şu var ki;
2 tema birbirinden çok farklı ve bu yüzden renk modları her ikisinde farklı duruyor. Mesela yeşil renk, siyah temaya iyi giderken, beyaz da biraz ciyak duruyor. Siyah temada; kırmızı ve mor gibi koyu renkler, tema da siyah olduğu için çok koyu görünüyor. Ama mesela beyaz temada, kırmızı renk güzel görünüyor. Ama bunda da yeşil kötü görünüyor. Ve ben; beyaz temada geldikten sonra, artık renkli yazı kullanmıyorum. Kullanmak zorunda olursam, kırmızı rengi kullanıyorum. Çünkü üyelerin yarısı siyahı, diğer yarısı da beyaz temayı kullanıyor. Bu yüzden renkli yazı kullanamıyorum. O temada kullanacağım renkli yazı, diğer temada kötü gözükür diye... Bunun dışında bir de, beyaz tema olmadan önce, siyah temaya göre kullandığımız renkli yazılar var; mesela sarı renkte yazdığımız yazılar... Bunlar şimdi beyaz temada görülmüyor bile... İki temada çok güzel, ama böyle bir sorunumuz var...