"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > DİĞER FORUMLAR > Geyik
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Geyik TsubasaTR.NET Makara Merkezi

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-30-2008, 22:09   #1 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 34 Shalaska Bir Yolda Daha :)

Standart Dünyanın en sabırlı ve inatçı Tsubasa oyuncusunu açıklamaktan gurur duyuyorum..

Son zamanlarda forumda gördüğüm Morisaki karşıtı ve Morisakiyi aşağılayıcı yazılardan sonra kendi kendime bu kaleciyi çok iyi hale getireceğime söz verdim.Tabi bunu animede veya mangalarda yapmam mümkün olmadığı için soluğu Ct oyunlarında aldım.Sonuç olarak Ct1-Ct2-Ct3 ve Ct-5teki bütün Japonya maçlarında Morisakiyi oynattım.Ancak tahmin ettiğim kadar kötü geçmedi.Aslında bazı şeyleri görmemi sağladı.İşte Morisakiyi oynatınca oyunlarla ilgili notlarım :

-Ct1'de öldüm bittim dirildim.Wakashimazu olmayınca her gelen gol oluyor gerçekten.Hatta Polonya maçında bir an hiç bitiremiycem sanmıştım ama oyuncularımın levelları artınca kaleye top gelmez oldu ve farkla yenmeye başladım ::) Yine de Ct1'de wakasın değerini anladım.Sandığım kadar kötü değilmiş.

-Ct2'de eğer rakip gol atmak için geliyorsa atıyor.Bunla demek istediğim kalede Wakab da olsa Morisaki de olsa hemen hemen aynı miktarda gol yiyorsun.Mesela Hollanda maçında Isurazu şut attığında Morisaki direk yiyor, Wakab ise bir kere kurtarsa bile sekince gelen pozisyonla yiyor.Eğer gol olmayacaksa da top Morisakiden geçiyor ya direk oluyor ya da defanstan biri çıkarıyor.Herşey olacağına varır sözüne iyice inandım yani.

-Ct3'te Morisakinin skilleri çok da farklı değil Wakabtan yani fazla farkeden birşey olmadı.tabi ki çok güçlü şutları tutamıyor ama onları wakab da tutamıyor ::) Yani Ct3 te Wakab faso fisoymuş.

-Ct5'te önemli maçlarda kaleciyi değiştiremediğimizden fazla oynatamadım Morisakiyi açıkcası.Oynattığım maçlarda da kaleye pek top gelmedi.Pek birşey fark edemedim :D

Sonuç olarak farkettim ki insan kale boşmuş gibi düşününce çok daha iyi savunma yapıyor :) Ayrıca Morisakiyi oynatmanın Ct1 hariç pek fark ettiğini söyleyemem.Eğer sizlerinde ct oyunlarında yaptığı delice taktikler veya formasyonlar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Not : Bütün maçlarımın kahramanı 4 no oynayan Misugi idi.Kendisini burdan tebrik ediyorum 8)
Shalaska isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-30-2008, 22:37   #2 (permalink)

Tecrübe Puanı: 34 AyTaC Bir Yolda Daha :)

Standart Ynt: Dünyanın en sabırlı ve inatçı Tsubasa oyuncusunu açıklamaktan gurur duyuyorum..

son cümleyi sevdim ben Nankatsu da 5 no lu oyuncuyu oynatıyorum milli takımda ayrı bi sempatim var ona :) ( ct 2 de )
Alt 01-31-2008, 12:20   #3 (permalink)
Kojiro Hyuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

Standart Ynt: Dünyanın en sabırlı ve inatçı Tsubasa oyuncusunu açıklamaktan gurur duyuyorum..

bende defansa hep tachileri koyarım ama benim ct3 de en sevmediğim nokta wakab çok kötü olmuş şutların gücü epey abartılmış ....
Kojiro Hyuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-01-2008, 03:11   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 34 Shalaska Bir Yolda Daha :)

Standart Ynt: Dünyanın en sabırlı ve inatçı Tsubasa oyuncusunu açıklamaktan gurur duyuyor

-Ct3'te Wakabın levelini rakibe yakın tutarsan pek fazla gol yemiyor.Lvl 61'de yumruk skilli 88'e geliyor ki bu da oldukça yüksek bir rakam.(Müllerin lvl 61'de yumruk skilli 92 yani pek fark yok..)

-Bende severim Takasugiyi ama oyunlarda oynatacak kadar değil.Sadece Misuginin gücü 100lere yaklaştığında Misugiyi çıkarıp onu alıyorum oyuna.

-Bir ara bende tachileri 2 ve 3 noya koymuştum ama oralara top gelmiyor ki..Hiç değilse 7 ve 11 no yapıp gol yollarında kullanıyorum onları, hem rakiple de daha fazla karşılaşıyorsun.Zaten en büyük sorunum 2 no olarak oynattığım Souda'nın maç boyunca hiç gözükmemesi.4'te Misugi,5'te ise Jitou var yani oralara da koyamam.Garibim animedekinden fazla eziliyor benim takımda :D

Son olarak ilgilenen olursa şu an ki ct2 oyunumun save'i..Şimdiye kadar geldiğim en yüksek levellar.(Level kasmak için defalarca arjantin ve italyaya bilerek yenildim yani sinirlerim zorlandı :D)

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Shalaska isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-01-2008, 11:31   #5 (permalink)

Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

ama tachileri ben 2 ve 3 de değilde 5 ve 7 de oynatıyorum yani ileride ikitane skylabtackle yi kullanıyorum kesinlikle çokda etkisi oluyor....
Alt 02-03-2008, 16:07   #6 (permalink)
Captain Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 57 Captain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really nice

Standart Ynt: Dünyanın en sabırlı ve inatçı Tsubasa oyuncusunu açıklamaktan gurur duyuyor

morisaki o kadar kötü kaleci değil ki.ilk seriden sonra söndü.3 kişinin atlayıp durduramadığı tiger şutu yakalamış bir kalecidir. oyunlarda farkloı tabi :D
Captain Serhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-03-2008, 17:54   #7 (permalink)

Tecrübe Puanı: 33 battlestone Bir Yolda Daha :)

valla morısakı eger olsa ve bu kadar dalga gectıgımz duysa heral kendıne kıyardı cocuk yaw.sonucta ps2 de o akadarda ezık degıl .orada butun ıs sıze kalıyor uc kere crıtıcal yaptınmı .kım sut atarsa atsın gol olmuyor.
battlestone isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-03-2008, 23:05   #8 (permalink)

ya birde ct j oyununda görecen yaf onunla azmı dragon şutunun tuttum be :D
Alt 02-04-2008, 10:24   #9 (permalink)
Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 51 Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)

morisaki yi bilmemde wakashı ye helel olsun ct2 de en fazla bir gol onuda zorzoruna diaz atmıştı zavallı diğer takımlar :)
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-05-2008, 15:57   #10 (permalink)
Captain Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 57 Captain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really nice

Alıntı:
battlestone ´isimli üyeden Alıntı
valla morısakı eger olsa ve bu kadar dalga gectıgımz duysa heral kendıne kıyardı cocuk
süper bi espriydi. :D
Captain Serhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil