Evet Arkadaşlar Goal 3teki İlk Hackimi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum Bulduğum Renk Kodlarıya Ve Yeni Top Şekliyle İyi Bİr Hack Olduğuna İnanıyorum Tamamını Değiştiremedim Ama Beğenirseniz Devamınıda Getiririm Herneyse Buyrun Deneyin Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Bişey sorabilirmiyim top şeklini nasıl değiştirdiniz bende goal 3'le ilgileniyorum bir ara almanyanın top şeklini kalp şutuna benzettim bana yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeş Top Şekli Tiles Editörlede Olur HxD Editörlede Olur Ancak HxD ile Yapabilmek İmkansız Gibi Birşey Bunun İçin Tiles Editör Tercih Edilir Aynı Zamanda Topun Şeklinin Olduğu Noktaları İyi Tespit Etmen Lazım
sanırsam bu oyunda japonyanın en iyi oyuncuları bir muz atan oyuncu var birde ona benzer bi şut atıo top dönüo dönüo yere çarpıp kaleye gidio çok sağlam sut bunlar
ben bu oyuna bayılıyorum mahir sen varya müthiş bir çalışma yapmışsın top şeklide çok hoşmuş...
şu ninja yıldızı atan oyuncuyu kullanmayı çok seviyorum hem çift zıplamalı hemde çok sağlam bi şutu var...
Şifre doğru kardeş. Büyük - küçük harf duyarlılığına dikkat et. Caps lock açık olabilir.
Çok güzel olmuş Mahir. Sahanın rengi gibi şutlar da çok güzel. Sen, çok iyi bir üstat oldun bu konuda. Yolun hep aydınlık olsun. Bu ışığını hiç kaybetme.