Biraz farklı evet. yani bu arkadaşımızın verdiği programın biraz daha fazla özelliği bulunuyor. yani bizim kadromuz dışında rakip kadroları değiştirip istediğin takımı seçebiliyorsun sanırım. ama çokta fazla özelliği yok. Hex editör ile istediğin herşeyi yaapbiliyorsun zaten. bunlara gerek yok ki.
Ama yinede o programı istiyorsan Türkçe'si yok. arkadaşımızn verdiği sitede linki var. programı ordan indirebilirsin. 12. mb civarı ve Japonca. ama ben neyin ne olduğu az çok anlaışıyor. farklı bir programdır diye indirdim. resimlerde verilenler gibi aynı şekidle yaptım. oyunu açıp gösterdim. kadro takım bölümlerine baktım ama hiçbir takım ve oyuncu yok. biraz kurcaladıktan sonra da hata verip kilitleniyor. üstelik bunu her seferinde yapıyor. eğer anlayabileceksen indirip bir dene istersen. ama ben sizlere daha basit ve kullanışlı olan hex editörü tafsiye ederim. hex editör ile istediğiniz herşeyi yaapbilirsiniz.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|