Öncelikle paylaşım için teşekkürler Serkan. Konunun başlığını görünce ben de sevindim

ve hemen konuya daldım, iyi ve etkili bir anlatımı ben de bekliyordum ama bulamadım maalesef.
Arkadaş haklı Serkan. Şimdi verdiğin o yazıları değiştirme olayını birçoğumuz bir nebzeye kadar da olsa yapabiliyoruz. Ama mesela bir yakın görünüm editleme falan nasıl olur, onunla ilgili bir anlatım falan daha iyi olurdu mesela. Dediğin gibi 32*32 yapınca herşey daha net ve oturaklı oluyor ama yinede herbir parça ayrı bir yerde ve bunları bulup birleştirmek baya bir zor oluyor bizler için.
Mesela ben sırayla aşağı doğru indiğimde yakın görünümlerin nerelerde olduğunu hemen görebiliyorum. hatta o yakın görünümün hangi oyuncuya ait olduğunu da bilebiliyorum. bununla ilgili birkaç deneme de yapmıştım. Mesela gol sonrası sevinme sahnesi bulup oradaki birkaç oyuncunun yüzlerini değiştirmiştim. sonra tsubasanın, ıshizakinin yakın görünümlerini bulup değiştirmiştim ama tabi sadece yüzün ufak bir -iki noktasını değiştirebilmiştim. mesela bu programlarla bir yakın görünüm birkaç parçaya ayrılıyor, bir bölümünü bulup değiştirebiliyorum ama diğer bölümün mesela saçlar, boyun, ondan sonra vucut falan nerede bunları bilemiyorum. hangi vucut, hangi kafa kime ait bulmak zor oluyor. Bunların bir düzeni var mı? mesela bir oyuncunun tüm vucudu yan yana kutular içerisinde mi veya birbirine yakın yerlerde mi bunları merak ediyorum. bu konularda bizi aydınlatırsan seviniriz. mesela bakıyorum da öyle gelişigüzel çizimler yapıyorsun ki sanki bir resmi alıp oyuna aktarmışsın gibi izlenim ediniyorum senin çizimlerinden. Tek tek o kutucukları bulup, ayrı ayrı düzenleyerek böyle etkili bir çizimi nasıl yapıyorsun şaşıyorum.

Bunun tam olarak sırrı nedir bunu açıkalayabilirmisin acaba? Mesela bir çizim denerken bunun videosunu çeksen ve biz de bunun gelişim sürecini takip edip ona göre denemeler yapsak çok daha etkili olur bence.
Ne dersin bu işe?

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür