"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > Hack Programları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Hack Programları Hack Oyunu Yapabilmenizi Sağlayacak Programların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-22-2011, 21:20   #1 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

Standart Yy-chr (vıdeolu anlatım+ program)

Bu programın kullanımını kolaylaştırmak için yapılması gereken sadece tek bir basit şey var onu da video da bulabilirsiniz.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 08-22-2011, 21:38   #2 (permalink)
Snake10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 28 Snake10 Yakında Ünlü Olacak :)

formatı 32*32 yapacağımızı forumda biyerden okumuştum zaten,ben bu programla editin nasıl olduğunu merak ediyorum,mesela o formaya tik atmayı felan gösterseydin benim açımdan çok daha yararlı olurdu anlatım,ama yinede emeğine sağlık.
Snake10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 08-22-2011, 21:45   #3 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

Şu anlatımdan sonra hala nasıl editlenir diye sormamalısın,
editlemeyi yapman için 32x32 yap demişim, daha sonra zaten kücük kück karışık olan parçalar birleşiyor bundan sonrasını da soruyorsan, daha ne diyim ki sana

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Alt 08-22-2011, 21:53   #4 (permalink)
Snake10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 28 Snake10 Yakında Ünlü Olacak :)

mesela şunu de,

tsubasanın yakın görünümünü kolayca şurdan bulabilirsin,ya da kaleci uçarkenki görünümü şu şekil bulabilirsin,herhangi bir karedeki görüntüyü editlemek için izlenilecek yollar şunlar şunlar diyebilirsin,bu videoyu izleyipte bu programın kullanımını anlamak bence imkansız bir şey,çünkü videoda tek anlatılan formatı 32*32 yaparak karelerin netleşeceğini anlatmak,asıl önemli olay bu aşamadan sonra başlıyor zaten,bu dediklerimi yanlış anlayıpta köpürmezsin umarım "ne var kardeşim benden bu kadar,gerisini yapamıyorsan o senin problemin ben her şeyi anlattım" gibisinden bir mesaj gelmez umarım,çünkü ben yalandan yere anlamış numarası yapamam cidden hala editleme nasıl yapılır bilmiyorum ve bu videodan da editleme anlatılmıyor.
Snake10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-22-2011, 21:56   #5 (permalink)

Hangi oyuncunun nerde oldugunu bulman için 32x32 yapmalısın, sonrasında zaten bulucaksın.
Ben teknigini söylemişim, daha sonrası daha kolay çünkü 32x32 yapınca kimin hangi bölümde oldugu anlaşılıyor.

Alt 08-24-2011, 03:17   #6 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Öncelikle paylaşım için teşekkürler Serkan. Konunun başlığını görünce ben de sevindim ve hemen konuya daldım, iyi ve etkili bir anlatımı ben de bekliyordum ama bulamadım maalesef.

Arkadaş haklı Serkan. Şimdi verdiğin o yazıları değiştirme olayını birçoğumuz bir nebzeye kadar da olsa yapabiliyoruz. Ama mesela bir yakın görünüm editleme falan nasıl olur, onunla ilgili bir anlatım falan daha iyi olurdu mesela. Dediğin gibi 32*32 yapınca herşey daha net ve oturaklı oluyor ama yinede herbir parça ayrı bir yerde ve bunları bulup birleştirmek baya bir zor oluyor bizler için.

Mesela ben sırayla aşağı doğru indiğimde yakın görünümlerin nerelerde olduğunu hemen görebiliyorum. hatta o yakın görünümün hangi oyuncuya ait olduğunu da bilebiliyorum. bununla ilgili birkaç deneme de yapmıştım. Mesela gol sonrası sevinme sahnesi bulup oradaki birkaç oyuncunun yüzlerini değiştirmiştim. sonra tsubasanın, ıshizakinin yakın görünümlerini bulup değiştirmiştim ama tabi sadece yüzün ufak bir -iki noktasını değiştirebilmiştim. mesela bu programlarla bir yakın görünüm birkaç parçaya ayrılıyor, bir bölümünü bulup değiştirebiliyorum ama diğer bölümün mesela saçlar, boyun, ondan sonra vucut falan nerede bunları bilemiyorum. hangi vucut, hangi kafa kime ait bulmak zor oluyor. Bunların bir düzeni var mı? mesela bir oyuncunun tüm vucudu yan yana kutular içerisinde mi veya birbirine yakın yerlerde mi bunları merak ediyorum. bu konularda bizi aydınlatırsan seviniriz. mesela bakıyorum da öyle gelişigüzel çizimler yapıyorsun ki sanki bir resmi alıp oyuna aktarmışsın gibi izlenim ediniyorum senin çizimlerinden. Tek tek o kutucukları bulup, ayrı ayrı düzenleyerek böyle etkili bir çizimi nasıl yapıyorsun şaşıyorum. Bunun tam olarak sırrı nedir bunu açıkalayabilirmisin acaba? Mesela bir çizim denerken bunun videosunu çeksen ve biz de bunun gelişim sürecini takip edip ona göre denemeler yapsak çok daha etkili olur bence.

Ne dersin bu işe?

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-24-2011, 16:42   #7 (permalink)
ayaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 41 ayaz is a jewel in the roughayaz is a jewel in the roughayaz is a jewel in the rough

serkanın dedıgı gıbı hersey ap acık gorunuyor ozellıkle tsunun yakın gorunumu ve bırcoksey gozukuyo bıraz dıkkat etmek lazım
ayaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-24-2011, 16:45   #8 (permalink)

Oncelikle her resimi ben kendim cizmiyorum, 32x32 yaptikdan sonra belli parcalar birlesiyor ve rahatlikla degistirme islemini yapabiliyoruz.Bu en son ekledigim kaleciyi ben cizmedim mesela.
Robinli oyunu acip kalecinin resimini kopyalayip benim rom icin aktarabilecegim yere yapistirdim.
Ama bazi parcalara bunu yapamiyorsun,tek tek her yaptiigini oyunu acip da kontrol etmen gerekiyor.

Yy chr de 32x32 yaptikdan sonra o ayri ayri dediginiz cogu parca birlesicek ve sizde rahatlikla cizim yapabiliceksiniz.Bunun disinda benim baska onerebilicegim bir sey yok.

Alıntı:
ayaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
serkanın dedıgı gıbı hersey ap acık gorunuyor ozellıkle tsunun yakın gorunumu ve bırcoksey gozukuyo bıraz dıkkat etmek lazım
evet kardesim , 32x32 yaptikdan sonra cogu parca birlesiyor bunu daha dikkatli incelediklerinde goruceklerdir.

Alt 08-25-2011, 02:15   #9 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Alıntı:
ayaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam hangi yakın görünümün kime ait olduğunu ben de biliyorum ve hatta ben de değiştirebildim. ama sadece yüzün belli ufak noktalarını. genel olarak nasıl değiştirilir, bambaşka bir tip nasıl yaratılır onu merak ediyorum.

Bu arada böyle konuşuyorsun da; peki sen de yapabiliyor musun istediğin değişiklikleri?

Alıntı:
Heroy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu en son ekledigim kaleciyi ben cizmedim mesela.
Robinli oyunu acip kalecinin resimini kopyalayip benim rom icin aktarabilecegim yere yapistirdim.
Ama bazi parcalara bunu yapamiyorsun,tek tek her yaptiigini oyunu acip da kontrol etmen gerekiyor.

İşte mesela bunu nasıl yaptığını, kodlarını, yöntemini falan paylaşabilirsin. tabii paylaşmak istersen.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (08-25-2011 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-29-2011, 01:59   #10 (permalink)
ayaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 41 ayaz is a jewel in the roughayaz is a jewel in the roughayaz is a jewel in the rough

sac seklını surat tıplerını degıstırıyorum formalarına ablem koyabılıyorum sen benı yanlıs anladın demek ıstedıgım zaten vıdeoda anlatmıs nasıl netlescegı ama arkadasımız hala soruyo nasıl netlesır dıye zaten kalecılerın ucması bıle cok net olarak gorunuyor zaten baskada netlesmez
ayaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil