"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

  
Duyuru Ekle.

  >> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle



Geri git   TsubasaTR® > DİĞER FORUMLAR > İlginç Olaylar ve Korku
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

İlginç Olaylar ve Korku İlginç Olaylar Ve Korku Dolu Anlar...

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-18-2011, 13:53   #1 (permalink)
 
Ünvan :As Takım
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 1.502
Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Wbtr Çukurcada 9 şehidimiz var



AKP nin demokratik açılımı ısrarla sürdürülürken - Rütbeli Türk askerleri ve aydınlar sudan bahanelerle tutuklanırken - PKK hiç bir engel ve müdahaleyle karşılaşmadan rahat rahat gövde gösterileri yaparken Bütün Türkiye illerinden sönen ocakların sayısı hızla artıyor.









Çukurca şehitleri - Ocaklara ateş düştü!.. (İnternet haberi)

Hakkari Çukurca'daki hain saldırıda şehit düşen 10 askerimizin evlerine ateş düştü...
BURDUR
Hakkari Çukurca'daki hain saldırıda terhisine 89 gün kala şehit düşen Jandarma Komando Er Serkan Altay'ın Burdur'un Tefenni ilçesi Kır Mahallesi, Tarım sokaktaki baba evine ateş düştü. Acı haber aileye saat 16.00 sıralarında Tefenni İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından verildi. Anne Cemil Altay (48) fenalık geçirdi. Şehitin evi ziyaretçi akınına uğrarken, evin girişine Türk bayrağı asıldı.

Tefenni'ye Muş'tan geçim sıkıntısı çekmeleri nedeniyle gelen Altay, ailesi geçimlerini burada çiftçilik ve hayvancılıkla sağlıyordu. 5 çocuklu Naif, Cemile Altay çiftinin en büyük evlatları olan şehit Serkan Altay, annesiyle en son üç gün önce konuştu. Annesine ve babasına sevgiler yollayan şehit er Altay, kardeşlerinin hepsini bir arada görmek istediğini söylemiş.

"VATAN SAĞ OLSUN"

51 yaşındaki baba Naif Altay, oğlunun şehit haberini tarlada su sularken aldığını söyledi. Baba Altay," Vatan sağ olsun, devlet sağ olsun milletim sağ olsun. Oğlumla en son bir hafta önce cep telefonundan görüştüm. 'Sağlığım sıhhatim yerinde beni merak etmeyin. Yerim rahat, komutanlarım çok iyi. Arada mayın aramaya gidiyoruz. Biz burada arkadaşlarımla kardeş gibiyiz" dedi. Bende, 'Allaha emanet olun' dedim. Şehit haberini alınca inanmadım. Ama gerçek çıktı" diye konuştu.

Ağabeyinin asker kıyafetli fotoğrafını eline alan 16 yaşındaki Naim Altay da,"Dün akşam görüştüm, 'hepinizi özledim. Geri geleceğim, geldiğimde düğün yapacağım, 5 kardeş Tefenni'nin efesi olacağız' demişti. En büyük hayali bir çatı altında bizlerle olmaktı' diye konuştu.

Şehitin bir diğer kardeşi Yakup Altay(16) ise," Ağabeyimle geçen hafta Çarşamba görüştüm. Derslerime çok çalışmamı, 'gelince bol bol gezeceğiz' demişti. Ama nasip olmadı" dedi.

OĞULLARINA SARILDI

Gözyaşlarına boğulan ve oğullarına sarılarak teselli bulan anne Cemile Altay da teröre lanet yağdırdı. Anne Altay," Yavrum hiç kimsenin kalbini kıramazdı. Diğer kardeşleri ile teker teker görüşürdü. Ciğerleri parça parça olsun düşmanların. Dün sabah aradım aradım birliğini cevap vermedi. Akşam kardeşleriyle konuştu. Sabahleyin aradım telefona cevap vermedi. Halimi hatırımı sordu. Kontör gönderiyordum. Çabuk gel seni evlendiriyordum. Ama acı haberi geldi" diye konuştu.

Şehit er Serkan Altay'ın, Serdar Altay (19), Yunus Altay (18), Naim Altay (16), Yakup Altay (14) ve Sibel Altay (13) isimli beş kardeşi olduğu belirtildi. Ayrıca Serdar Altay'ın ağabeyi Serkan Altay'ın terhisinin ardından askere gideceği öğrenildi.

ARDAHAN

Ardahan'ın Göle İlçesine bağlı Budaklı köyünde yaşayan Vedat Gülden'in şehit olduğu haberi, ailesi ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Oğlunun şehit haberini alan baba Hüsamettin ve anne Gönül Gülden sinir krizi geçirirken, yakınları şehidin evine akın etti. Gülden ailesinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 21 yaşındaki Vedat Gülden'in bayramda izine gelmesi bekleniyordu. Şehit Mehmetçiğin cenazesi, yarın Budaklı köyünde düzenlenecek törenin ardından öğle namazına müteakip defnedilecek.

ORDU

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen askerlerden 2.5 yıllık Uzman Çavuş Samet Kılıç'ın Ordu'nun Perşembe ilçesi Soğukpınar köyündeki baba evine acı haber ulaştı. Baba Ahmet (48) ve anne Ömür Kılıç (46) adeta yıkılırken, büyük acı yaşayan aileyi yakınları teskin etmeye çalıştı. Şehit Uzman Çavuş Samet Kılıç'ın 25 Temmuz'da Merve Kılıç (24) ile hayatını birleştirdiği öğrenildi.

MANİSA

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen hain saldırıda şehit düşen yedi askerden biri olan Balıkesirli Uzman Çavuş Turan Kurt'un (42) Salihli'deki evine ateş düştü. Acı olay eşi Şerife Kurt'a (42), Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Metin Şahin ve sağlık personeli tarafından verildi. Bu sabah Hakkari Çukurca karayolunun 15. kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında, askeri konvoyun geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit düşen Balıkesir nüfusuna kayıtlı Turan Kurt'un Salihli'deki evinde büyük üzüntü yaşanıyor. Acı olayın eşi Şerife Kurt'a bildirilmesinin ardından şehit Uzman Çavuş'un evi ziyaretçi akınına uğradı.

Aslen Balıkesir'in İvrindi ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Şehit Uzman Çavuş Turan Kurt, altı yıl Salihli Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu'nda görev yaptı. Kurt'un tayini daha sonra 2009 yılında Edirne'nin İpsala ilçesine çıktı. Kurt, burada iki yıl görev yaptıktan sonra Hakkari Çukurca'ya tayini çıktı. Yeni görev yerine başlamadan önce Salihli'yi beğendiği ve akrabalarının olması sebebiyle Kurtuluş Mahallesi Şüheda Caddesinde bir ev satın aldığı belirtildi. Evine yerleştikten sonra 17 Temmuz 2011 tarihinde yeni görev yeri Hakkari Çukurca'da göreve başladı. Kurt'un evli ve Furkan (16) ve Nihal(12) isimlerinde iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım "Sanıyorum 1,5 ay önce buradan ev alıp çocuklarını buraya yerleştirdikten sonra Hakkari'deki görev yerine intikal etmiş. Bugün kendisini kaybettik. Ailesine başsağlığı diliyorum. Umarım bu acılar biter" dedi.

Şehit Uzman Çavuş Turan Kurt'un halasının oğlu emekli Havacı Astsubay Cafer Korkmaz da şunları söyledi: "1 ay önce Salihli'deki evini aldı. Salihli'yi çok sevdiği için ve bazı akrabaları da Salihli'de olduğu için buraya yerleşmeyi seçmişti. Zaten Hakkari'deki görevine 1 ay önce başlamıştı. Şu an cenazenin Salihli ya da Balıkesir'e mi defnedileceği konusundaki kararı ailesi verecek. Şehidimizin bütün ailesi Balıkesir'de yaşamakta. Bu askerlerimizin görev yaptıkları bölge çok zor bir yer. Vatan sağolsun." Şehit Uzman Çavuşun emekliliğine dokuz ay kaldığı öğrenildi.

ANKARA

Hakkari'deki hain saldırıda şehit olan Binbaşı Yavuz Başayar'ın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. Yenimahalle'de Binbaşı'nın babası İsmail Başayar ile annesi İnayet Başayar'ın kaldığı evin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Mahalle sakinleri teröre lanet yağdırdı. Bütün sokak bayraklarla donatılırken komşuları bina önünde toplandı.

KAHRAMANMARAŞ

Sabah askerlerin geçişi sırasında mayın patlatılması ve arkasından gelen birliklerin pusuya düşürüldüğü saldırıda 7 askerimiz şehit olmuş, 11 askerimiz yaralanmıştı. Şehit olan askerlerden birinin Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Hakan Çil olduğu bildirildi. 24 yaşındaki uzman çavuşun 3 ay önce dünya evine girdiği, yakınlarının Beyceğiz Mahallesi'nde ikamet ettiği bilgisine ulaşıldı. Şehidin annesinin bir süre önce vefat ettiği babasının ise İstanbul'da olduğu kaydedildi. Şehit Uzman Çavuş Çil'in yarın memleketinde toprağa verilmesi bekleniyor.

KIRIKKALE

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayın patlaması sonucu şehit olan 7 askerden bir tanesinin Kırıkkaleli uzman çavuş Nazır Elitok (25) olduğu bildirildi. Şehit uzman çavuşun Tuba Elitok ile 3 yıllık evli olduğu ve Göktuğ adında 9 aylık çocuğunun olduğu öğrenildi.

Eşi ve çocuğu Tunceli'de oturan Elitok'un 4 yıllık uzman çavuş olduğu ve 3 yıl Sinop'ta görev yaptıktan sonra Hakkari'ye geçtiği kaydedildi. Öte yandan, şehit haberi Kırıkkale'nin Yuva Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı.

sacitaslan

18 Ağustos 2011 Perşembe 12:04
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-18-2011, 18:28   #2 (permalink)
Brave_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ünvan :As Takım
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 563
Tecrübe Puanı: 29 Brave_man has a spectacular aura aboutBrave_man has a spectacular aura about

Failed Sm



Off off ne zaman bitecek bu eziyet ? Milyonlarca hatta milyarlarca insanın lanetini taşıyorlar üzerlerinde ... Bu daha ne kadar sürecek ?? Allah askerlerimize sabretme gücü ve şifa versin ...
__________________
Brave_man isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2011, 15:13   #3 (permalink)
 
Ünvan :Kadro Dışı

Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 889
Tecrübe Puanı: 0 Maestro Yakında Ünlü Olacak :)

Standart



Allah rahmet eylesin vatan sagolsun
Maestro isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2011, 03:08   #4 (permalink)
Santana- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ünvan :Yeni Transfer
Üyelik tarihi: Nov 2011
Yaş: 17
Mesajlar: 342
Tecrübe Puanı: 10 Santana- Bir Yolda Daha :)

Standart



Allah Rahmet Eylesin Mekanlari Cennet Olsun
Santana- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:38


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

 

 

Style By:AnıL Karahan..