İngiltere 13 yaşında baba olan Alfie Patten’ı konuşuyor. 15 yaşındaki kız arkadaşıyla bir gecelik ilişkisi sonrasında baba olan küçük çocuk, cebinde para olmamasından yakınıyor ancak iyi bir baba olacağını iddia ediyor.
13 yaşındaki küçük çocuk baba oldu. Alfie Patten bir üst sınıfta okuyan 15 yaşındaki kız arkadaşını hamile bıraktı.
4 gün önce kız arkadaşının doğum yapmasıyla baba olan 13 yaşındaki bebek yüzlü küçük çocuk, çok iyi bir baba olacağını iddia ediyor.
Mai*** Roxanne adı verilen bebeğin babası olan Alfie Patten, cebinde para olmamasından bazen babasından harçlık olarak 10 paund aldığından yakınıyor. Annesi ile birlikte Esatbourne’de yaşayan bebek yüzlü baba, sadece bir gece birlikte olduğu kız arkadaşıyla bir aile kurmayı istiyor.
Kız arkadaşıyla birlikte olduktan 12 hafta sonra, Chantelle Steadman’ın midesiyle lgili şikayetleri nedeniyle doktora giden ‘genç çift’ bir bebekleri olacağını öğrenmiş.
Doktorun bu durumu ailelerine söylemelerini tembih etmelerine rağmen, kendi ailelerini kurmaya karar veren iki çocuk, bu durumu gizleme kararı almış.
Ancak hamileliğin 6′ıncı ayında Chantelle Steadman’ın annesi durumdan şüphelenmiş ve olay ortaya çıkmış.
İki tarafın ailesi de olayın ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşamış.
Babası işsiz olan Chantelle Steadman 5 kardeşi ile birlikte yaşıyor. Alfie Patten ise annesi ile birlikte yaşıyor ama okuldan sonra ki vakitlerini Steadman’ların evinde geçiriyor.
İngiltere şimdi bu iki ailenin durumunu konuşuyor.
ya arkadaş 13 yasında cocuktan nasıl baba olur ya bu cocuk 12 yasında ılıskıye gırmıs demekkı 9 ay sure gecmıs aradan ve suan 13 yasında bu cocugun o yasta aklı nasıl erer anlamak cok güç :)
yazık walla yazık daha bu tarz seylerden önce dersine çalışman lazım senin bu yaşta baba oluyorsun diyelim zaten öylesin ama insan önce okulunu bitirir asker falan filan ancak babaolabilirsin bu olay türkiyede olsa ikisinide öldürürler walla
aman bende bişi zannettim sıradan haber oldu artık bunlar geçelim
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................