Alıntı:
Tiara´isimli üyeden Alıntı
Peki emeğe yapılan büyük haksızlığı geçtim (bir şekilde) ya verdiğimiz kodların açıklamaları ne olucak?bazı kodlar oluyor ki onları açıklayamıyorum bile peki bunu da bir şekilde geçelim birçok kod birbirine çok yakın hepsini ayrı ayrı konular içerisine taşırsak konu fazlalığı olur arşivimiz kalabalıklaşır ve zenginleşir ancak kod karmaşıklığı da olacağından yanında bazı sorunlar getirebilir.Bu konu bir bakımdan aslında tartışılabilir bir konu sayılır diğer üyelerin görüşünden sonra yine yorumumu yazarım merak ediyorum herkes böyle mi düşünüyor acaba eğer öyleyse bu duruma el koyup değişiklik yapabiliriz yok benimle hemfikirseler bildiğimiz yoldan devam ederiz..
|
Haşa.Olmaz öyle şey.Kimsenin sizin emeğinize saygısızlık etmeye hakkı yoktur ve de olamaz.Zira bu ct2 yi yaşatan sizlersiniz.Senin emeğine de haftalardır saygı duyuyorum
Tabbiki senin de dediğin gibi doğal olarak konu fazlalığı olacak ve arşiv zenginleşecek ve de kalabalıklaşacaktır.Ama bunun getireceği zenginlik gelecek olan sorunlardan daha fazla olacaktır. CT2 hex editör bölümünün gelişmesi Hex yardım bölümündeki açılacak konuların azalmasına neden olacaktır.
En önemlisi de üyelerimiz hack çalışmalarını daha rahat bitirebilecek ve ortaya çok güzel çalışmalar çıkacaktır.Zaten bundan sonradırki arkadaşlarımızın ilgi ve hevesleri artmış olacak ve kendi uzmanlıkları olan eserler çıkaracaklardır. Kısaca üzüntü ve tatminkarsızlık yerini daha mutlu bir gülümsemeye bırakacaktır
Bu arada kimse sizi zorlamıyor ya da zorlayamaz.Paylaşım olmazsa buna üzülürüz.Ancak paylaştıklarınızla da ancak size minnettar kalırız.
Zaten minnettarız da. Şu son iki ayda bu foruma renk ve hayat kattınız