"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Forum Hakkında > Forum Hakkında > İstekleriniz & Şikayetleriniz & Önerileriniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

İstekleriniz & Şikayetleriniz & Önerileriniz Düşüncelerinizi Burda Paylaşabilirsiniz

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-02-2011, 17:10   #1 (permalink)

Ünvan :Kadro Dışı

Tecrübe Puanı: 0 jairo is an unknown quantity at this point

Standart hex kodları

arkadaşlar hacklerı yapıyonuz ama yaparken buldugunuz yenı özelliklerin ofset ve kodlarını paylaşmıyonuz .lütfen buldugunuz kodları ve ofsetleri paylaşın belki bizde yeni şeyler bula biliriz elmde bir çok kod ve ofset var kendi bulmuş oldugum bunları üniverste kayıt işlemlerimi hallettikten sonra paylaşıcam.not paylaşıcagım kodları kendim buldum
jairo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-02-2011, 17:35   #2 (permalink)
Snake10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 28 Snake10 Yakında Ünlü Olacak :)

bende arkadaşa katılıyorum,yeni bulunan kodlarla ilgili videolar yayınlanıyor ama son zamanlarda yeni kod paylaşılmıyor,hackçi arkadaşlar kendi oyunlarını yaptıktan sonra bu kodları paylaşacaklarını söylüyorlar,en kısa zamanda oyunlarını yapsalarda bizde bu kodları öğrensek diye bende istiyorum.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-02-2011, 17:53   #3 (permalink)
-KAISER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan : Kusursuz & Masum
Tecrübe Puanı: 100 -KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold

Kodların ne zaman paylaşılacağını zaten oyunu yapan arkadaşlar söylemişler. Snake10 unda dediği gibi "kendi oyunlarını yaptıktan sonra "... Lütfen sabır edelim sizin nasıl üniversite kayıt vb. gibi işleriniz varsa onlarında işleri olabilir.

1 İsrail Askeri 1000 Filistinliye Bedelse; 26 Mehmetçik İçin Kuzey Irak Haritadan Silinmelidir..!

istisna "ben" isem kaideyi de bozarım. Senide.
-KAISER- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2011, 03:11   #4 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Arkadaş Jairoya yürekten katılıyorum.O kadar çok hack görüyoruz ki ama kodları paylaşılmamış.
CT2 kesinlikle pek çok insanın gönül verdiği harikulade bir oyun.Hatta benim için bir kültür..Bunu muhteşem kılansa oyunu oluşturan kodları değiştirebilip yeniden kendimiz yaratabiliyor olmamız.İnsanları çoğunlukla ct2ye bağlayan faktörün de bu olduğunu inanıyorum

Sürekli bir biçimde kodları paylaşarak bunu daha çabuk mükemmelliğe ulaştırabiliriz.Bu da forumu yaşatacak daha fazla üyeyi getirecektir
Unutmayalımki bütün kültürler kırılgandır CT2 de öyle.Üyeler bu forumu beslemediği sürece bu forum yaşamayacaktır.Bunun için forumun temel taşlarını geliştirmek esastır.
Bence bu forum canlı bir varlıktır ve bu canlının yaşaması için beslenmeye ihtiyacı vardır.Ct2 hex editör bölümü de bu forumun kalbidir
Bu forum bugüne kadar yaşadıysa bunu Hiena gibi ustalara borçludur.

2 senedir bu forumdayım.Daha çok sevdiğim başka bir forum da yok.Şunu da söyleyimki Hack oyunlarının ya da CT2 Hex Editör bülümleri sessiz kaldığında bu forum verimini kaybetmiş kurak bir vahaya benzedi hep.Günler varki kimse tek bir konuya bile mesaj atmadı.Daha bu yazın başında bu forum az daha kapanıyordu.Japonlar bizimle yarışmaya başladı.Araplar bizi solladı

İnanıyorumki CT2 hex bölümündeki konular arttıkça sitemizin daha fazla takipçisi olacak ve yeni kodlar üreten hack ustalarımızın sayısı artacaktır
Belki de bu sayede değerli forumumuz bu sayede bizden sonraki kuşakları da görebilecek kadar güçlü olacaktır

Bu arada inşallah kimse birbirini görüş farklılıkları nedeniyle kırmaz.Hepimiz bu forumdaki üye kardeşleriz

Konu sinan1984 tarafından (09-03-2011 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir..
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2011, 04:08   #5 (permalink)

Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Alıntı:
Tiara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki emeğe yapılan büyük haksızlığı geçtim (bir şekilde) ya verdiğimiz kodların açıklamaları ne olucak?bazı kodlar oluyor ki onları açıklayamıyorum bile peki bunu da bir şekilde geçelim birçok kod birbirine çok yakın hepsini ayrı ayrı konular içerisine taşırsak konu fazlalığı olur arşivimiz kalabalıklaşır ve zenginleşir ancak kod karmaşıklığı da olacağından yanında bazı sorunlar getirebilir.Bu konu bir bakımdan aslında tartışılabilir bir konu sayılır diğer üyelerin görüşünden sonra yine yorumumu yazarım merak ediyorum herkes böyle mi düşünüyor acaba eğer öyleyse bu duruma el koyup değişiklik yapabiliriz yok benimle hemfikirseler bildiğimiz yoldan devam ederiz..

Haşa.Olmaz öyle şey.Kimsenin sizin emeğinize saygısızlık etmeye hakkı yoktur ve de olamaz.Zira bu ct2 yi yaşatan sizlersiniz.Senin emeğine de haftalardır saygı duyuyorum

Tabbiki senin de dediğin gibi doğal olarak konu fazlalığı olacak ve arşiv zenginleşecek ve de kalabalıklaşacaktır.Ama bunun getireceği zenginlik gelecek olan sorunlardan daha fazla olacaktır. CT2 hex editör bölümünün gelişmesi Hex yardım bölümündeki açılacak konuların azalmasına neden olacaktır.
En önemlisi de üyelerimiz hack çalışmalarını daha rahat bitirebilecek ve ortaya çok güzel çalışmalar çıkacaktır.Zaten bundan sonradırki arkadaşlarımızın ilgi ve hevesleri artmış olacak ve kendi uzmanlıkları olan eserler çıkaracaklardır. Kısaca üzüntü ve tatminkarsızlık yerini daha mutlu bir gülümsemeye bırakacaktır

Bu arada kimse sizi zorlamıyor ya da zorlayamaz.Paylaşım olmazsa buna üzülürüz.Ancak paylaştıklarınızla da ancak size minnettar kalırız.
Zaten minnettarız da. Şu son iki ayda bu foruma renk ve hayat kattınız
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2011, 05:24   #6 (permalink)
-KAISER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan : Kusursuz & Masum
Tecrübe Puanı: 100 -KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold

Burası pazar değil arkadaşlar burda herkes paylaşım yapıyor emek veriyor. Tiara nın dediğine şimdi dikkat ettim. Adamı görüyorsun 1 yılda sadece 41 mesaj bu adamın emek hırsızı olup olmayacağını nerden bileceğiz ? Ama yinede sitede çoğu kod paylaşılıyor. Kodları bulanlar isterse paylaşır isterse paylaşmaz o kodları bulana kadar emek veriyorlar zaman harcıyorlar birşey diyemeyiz diyemezsiniz. Paylaşmak sadece onlara kalmıştır..

1 İsrail Askeri 1000 Filistinliye Bedelse; 26 Mehmetçik İçin Kuzey Irak Haritadan Silinmelidir..!

istisna "ben" isem kaideyi de bozarım. Senide.
-KAISER- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2011, 19:53   #7 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Şu ana kadar bu konu ile ilgilenen, bu konuda yeteneği olan bütün arkadaşlar paylaşım yaptı ve yapmaya devam ediyor. Ve bugün gelinen nokta da neredeyse bütün önemli özelliklerin kodları paylaşıldı ve bugünden sonra nadir bir-iki konu dışında geriye kalan ufak-tefek, çok da önemli olmayan özelliklere ait kodlar olacaktır. Ve ayrıca bulunan her bir yeni özellik arkadaşımızın dediği gibi öyle hemen paylaşılamaz; önce tam olarak o özelliğe ait kodların mantığını iyice anlamak lazım ki ona göre size detaylı, doyurucu bir bilgi ile sunabilelim. Bende de şuan öyle bir-iki konu var; ilk bulduğumdan beri birkaç kez inceledim ama tam anlamıyla istediğim veriye ulaşamadığım için şu ana kadar paylaşmadım. Bir tanesini yeni çözdüm ve onu bügün-yarın sizinle paylaşacağım mesela. Olayın birde bu boyutu var arkadaşlar.
Öyle ben bir iz buldum hadi bunu sizinle paylaşayım olayı olmuyor. Olayı tam olarak çözdüğümüzde zaten sizinle paylaşıyoruz.
Ben şahsım adıma her zaman bu yönde hareket ediyorum ve diğer arkadaşlarımın da bu şekilde bir düşüncede olduğuna inanıyorum.
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-19-2011, 03:13   #8 (permalink)
misagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 45 misagi Yakında Ünlü Olacak :)misagi Yakında Ünlü Olacak :)

Alıntı:
sinan1984´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş Jairoya yürekten katılıyorum.O kadar çok hack görüyoruz ki ama kodları paylaşılmamış.
CT2 kesinlikle pek çok insanın gönül verdiği harikulade bir oyun.Hatta benim için bir kültür..Bunu muhteşem kılansa oyunu oluşturan kodları değiştirebilip yeniden kendimiz yaratabiliyor olmamız.İnsanları çoğunlukla ct2ye bağlayan faktörün de bu olduğunu inanıyorum
Sürekli bir biçimde kodları paylaşarak bunu daha çabuk mükemmelliğe ulaştırabiliriz.Bu da forumu yaşatacak daha fazla üyeyi getirecektir
Unutmayalımki bütün kültürler kırılgandır CT2 de öyle.Üyeler bu forumu beslemediği sürece bu forum yaşamayacaktır.Bunun için forumun temel taşlarını geliştirmek esastır.
Bence bu forum canlı bir varlıktır ve bu canlının yaşaması için beslenmeye ihtiyacı vardır.Ct2 hex editör bölümü de bu forumun kalbidir
Bu forum bugüne kadar yaşadıysa bunu Hiena gibi ustalara borçludur.
2 senedir bu forumdayım.Daha çok sevdiğim başka bir forum da yok.Şunu da söyleyimki Hack oyunlarının ya da CT2 Hex Editör bülümleri sessiz kaldığında bu forum verimini kaybetmiş kurak bir vahaya benzedi hep.Günler varki kimse tek bir konuya bile mesaj atmadı.Daha bu yazın başında bu forum az daha kapanıyordu.Japonlar bizimle yarışmaya başladı.Araplar bizi solladı
İnanıyorumki CT2 hex bölümündeki konular arttıkça sitemizin daha fazla takipçisi olacak ve yeni kodlar üreten hack ustalarımızın sayısı artacaktır
Belki de bu sayede değerli forumumuz bu sayede bizden sonraki kuşakları da görebilecek kadar güçlü olacaktır

Bu arada inşallah kimse birbirini görüş farklılıkları nedeniyle kırmaz.Hepimiz bu forumdaki üye kardeşleriz
çok haklısın kardeşim mütişde bir konuşma yapmışsın tabi diğer kardeşlerimizin söylentilerinde de haklılık payı var;
tabi kimsenin birbirini kırmasına gerek yok bu ortam her şeyden önce sevgi saygı esasları üzerine kurulmuştur ötekisi zaten bize yakışmaz,
şuda bir gerçekçi hack yapımlarının youtubede yayınlanmasıyla tsubasatrnin dünyadaki diğer tsubasa hayranlarınca tanınmasına olanak sağladı öğle ya yabancı üyelerimizde var bize düşen bu platformu daha iyi bir noktaya taşımaktır bunun için bütün tsubasatr ailesini sağ duyulu olmaya davet ederim ve hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum...
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil