"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > DİĞER FORUMLAR > Geyik > Jack Kerr Ve Ekibinin Maceraları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Jack Kerr Ve Ekibinin Maceraları Jack Kerr Ve Ekibinin Hikayeleştirilmiş Şekilde Anlatıldığı Polisiye Roman Bölümü...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-31-2009, 01:29   #1 (permalink)
Jack Kerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :KraL AdmiN ®
Tecrübe Puanı: 100 Jack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to behold

Standart Bölüm 4

Ambulans sirenlerinin arttığı bi anda Efsane Hacker Tüm Bildiklerini,Maske altındaki kişi ile ilgili olanları anlatmıştır.Maskenin altındaki kişi ağır durumdadır ve derhal yogun bakıma alınmıştır.Kendi ekiplerinden bir arkadaşlarının olması Başta Hiena Ve Yaşarumit olmak üzere ekibi derinden üzmüş ve yaralamıştır.Jack Kerr,Kaiser,Blackbird den haber alınamamasının üzerinden 4 saat gecmiştir ve stres daha cok artmıştır.Hiena Derin bir iç nefes çektikten sonra Yaşarumit’e dönerek : Buranın krokisini getirin

Yaşarumit : İçeriyemi Gireceğiz

Hiena: evet.burda böyle bekleyemeyiz

Efsane Hacker Krokiyi Getirir.Hiena apar topar düşünür Ve neler yapılacagını acıklıyorum der.3’ümüzde ayrı ayrı yerlerden gireceğiz.5 giriş var. 2 kapı kapalı. 3 taneyi biz keşfedeceğiz.(Efsane Hacker’a Dönerek)Ayrıca hepiniz mikrofonları takın.Ben girdiğimde şebeke cihazını bir yere koyacagım böylece haberleşebilcez...

Efsane Hacker Şurdaki Lağımı Görüyormusun,işte ordan sen gireceksin.Biraz fareler falan takılacaksın ama biliyosun sonunu düşünen bizim ekipten olamaz.Lağıma girdiğinde ilk degil ikinci degil 3.ayrımdan saga dönüp ilerleyeceksin.Aşagıya dogru merdiven inecek,o merdivenlerden in orda A 456 nolu o da olacak.O oda Kaçak Hack Labaratuarı.Önce orayı incele..Ama sonra fazla hacke dalıp asıl işimizin Jack Kerr Ve Digerlerini Bulmak Olduğınu Unutma.Fazla zaman sakın kaybetme Ha!..Muhtemelen cep telefonları içerde çekmiyor.7 KATLI Dev bir bina bu.. Mikrofonun hep acık olsun unutma!.Senin şansın acık olsun.Görevi Anladınmı

Efsane Hacker : Anladım . Gereken yapılacak,Herkesin anasını avradını ben ( ben dedikten sonra yaşarumit araya girer):

Yaşarumit: Şimdi sövme..Adamları bulalım hele ben yeni küfür sözlüğü yaratcam ülkeye

Efsane Hacker : ya abi sözlük dedinde bak aklıma geldi.Sözlüklerde Hack Kelimesi yanlış anlamda hep..gelde çıldırma

Yaşarumit: Ya sorma bende magazin işlerinde bu aralar cirit atıyorum.Orda da Magazin Hack Falan saçma bişiler var , bakalım işimiz ne olcak

Karşılıklı konuşmalar devam ederken Hiena Sinirli Bi Şekilde

Genclik bu kadar muhabbet yeter.Sen gir lağıma ben yaşarumite görevini anlatıp ayrı bi yerden bende içeri girmeyi başarcam

Efsane Hacker : abi napcanız tünelmi kazcaksınız

Hiena : ya evet osmanlı zamanından kalma bende lagımcı ocagı var.Hani tünel kazarlardıya.Ben gencken lagımcı ocagı idim.Halletcem rahat ol.

Efsane Hacker : Abi bende hep varya Kapı Kolu olmak istedim

Yaşarumit : O Kapı kulu degil kapıkule ocagı olum

Hiena : Tamam Efsane Hacker Bol şanslar..

Konuşmadan Sonra Efsane Hacker Lağıma Girer Ve Hızla Hiena Yaşarumite döner

Yaşar görev seni bekliyor.Sende tırmanacaksın.Ama önce yangın merdivenine girceksin.Buranın yangın merdiveni cok dandık.6 katta bitiyor. 7 Kattakileri unutmuşlar.7.kata tırmancaksın.

Yaşarumit: Herhalde bu binayi yapanlar karadeniz uşaklarıdır.

Hiena : % 100

Yaşarumit : Abi sen biliyomusun

Hiena : Neyi

Yaşarumit : ben gençken hatta cocukken ya bırak anne karnındayken daga ,düz duvara tırmanmayı ögrenmiştim.

Hiena : Hadi be süpersin

Yaşarumit: Ne sandın abi bende her cevher var..Hadi ben kaçtım Ya Allah bismillah haydiiinn gayri...

Hiena Kendi Kendine Söylenmeye Başlar ; Bu işi çözeceğiz.Hadi Bakalım haydi hayırlısı.

Hiena Yaşarumit Ve Efsane Hacker binaya girmeyi Başarmıştır. ( Saat 04,04’e gelmiştir)

Jack Kerr olayın şokunun hala üzerinden atlatamamıştır.Kaiser İle sadece etrafına bakmaktadır.Jack Kerr bu Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? in burada olmasına bi anlam verememektedir.Bu kişi hakkında pek bir araştırma yapmamıştır.Ama bildiği tek bir şey vardır.Bu kişinin Her Türlü Bilgiyi bir bilgisayar gibi beyninde kopyalayabilmesidir.Ayrıca Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? Kaçak Hack Yarışmasında Bir Proje Ortaya Sunacaktır.Jack Kerr ise bu projeyi ortadan kaldırmak için Hack Sorumlularından Efsane Hack’ı görevlendirmişti.Ancak unuttuğu bir şey vardır ki o da: sinan1984 .. sinan1984 oldukca tehlikeli biridir.Bilinmez sayıda Spam virüslerini tüm dünyaya yaymayı tek basına başarmıştır.Jack Kerr bu kişininde burda olacağından şüphenelir.Eger Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? burdaysa sinan1984 de burdadır diye aklından geçirir. Çünkü bu ikili 356777 pc nin çökmesine neden olmuştur.Ancak Bu iki kişi arkalarında asla bir iz bırakmadan işlerini yaptıklarından ellerinde bir kanıt bulunamayan Jack Kerr Ve Adamları Bu kişilere herhangi bir yaptırım uygulayamamaktadırlar...

Jack Kerr Ve Kaiser Konuşmaya Başlarlar..

Jack Kerr – Kaiser Bu Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Kaiser : Nasıl Olur?
Jack Kerr : Fikrim yok baba sultan
Kaiser : Ölmüşmü?
Jack Kerr : Dur sorak istersen
Kaiser : Yok abi sormayak ya
Jack Kerr : Biz iyice gerizekalı olduk
Kaiser : abi nabız kesin 3 buçuk
Jack Kerr: Nerden Anladın
Kaiser : Benim bi yanımda doktorluk Komserim
Jack Kerr : Ağzı Bağlı.Açta Bi konuşuyomu Bakalım.
Kaiser : Lan Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? Naber Ne Var Ne yok
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? : İyi degilim.Beni nasıl buldunuz.
Kaiser : walla bizde operasyona geldik.Yolumuz düştü , şans işte,seni gördük
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?: Beni gene yakalamak içinmi burdasınız
Jack Kerr: Yok onun için degiliz.Bir ihbar sonucu geldik,ama suan biri bizle oynuyor.Kurtulmaya Çalışıyoruz.Yada bir çıkış bulmaya.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?: O Komser Sendemi kaçıyosun artık.
Jack Kerr: Seni birgün yakalicam lan.Belge bulacagım ..
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?: Bigün belki(gülerek)..Beni dinleyin Şuan bende bu oyunun bir parçasıyım.
Kaiser : Nasıl Yani?
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? . Beni iyi dinleyin.Herseyi biliyorum.Size herşeyi anlatacagım olan biteni...
Jack Kerr: Anlat bakalım

3 gündür bana mektup geliyordu virüsleri attıgım ofisime.eskiden mailler gelirdi.Şimdi mektuplar.Piskolojik olarak yıkıldım Mail yerine mektup gelince 1 gün içinde.Cünkü Virüs atamıyordum cevap atarken.Sonra Mektuplar 3 gün devam etti.Mektuplarda bi adres vardı hep.Gittim.Ama gittiğim yere burası degildi.Bi an bi yere gittim işte ya o adresti bak unuttum her neyse ; bi gittim ışıklar kapandı ve sonra siz geldiniz...

Jack Kerr : bu kadar mı?
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?: Hayır.Ben bunu yapanı biliyorum.Size de acıklayacagım.
Jack Kerr : Kimmiş?
Kaiser : Söle bakalım
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?:Bu adam captaingenzo... Bu adam benle yıllardır kapışır.Bi adam olmadı.Ben daha iyi virüs atar ,pc lere daha iyi ben tecavüz eder,daha iyi batırım diye yılllardır benle iddaalaşırdı.Trojen vs hep benle kapışırdı.Ben bunu bizim camiada gectim,Kendimi büyük patrona kanıtladım.buda kendine yediremedi ve bu işi yaptı işte.
Jack Kerr : sizin büyük patronu deşifre etmemize cok az kaldı.Rahat ol onun işi ve sonrada sizler biteceksiniz.gelelim verdiğin isme..Bu isime kıl oluyorum.o kişinin peşindeyiz.Ancak o kişinin bunu yapcagına ihtimal vermiyorum.Akıllı ol dedim ona,akıllanır herhalde..Onunda kanıtlanmış suçu olmadıgından yapcak bişi kalmıyor.Ama siz korkun hepinizin soyunu tüketcez.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?: İnanmamakta özgürsünüz ama ben eminim.O hep farklı yöntemlerle beni bitirmek istedi.Mail yerine mektup onun son kozuydu ve bunu gercekleştirmeyi başardır.Artık ben yokum,tek isteğim burdan kurtulmak ve sonra herseyi anlatmak..
Kaiser : Sana inancağıma varya don anlet uzaya giderim
Jack Kerr : bende don anlet ama çorapta giyerim
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? : Sizi inandırmak için bir gayrete girmeyeceğim.Benim diyeceklerim Bunlar...

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? ‘ İN anlattıkları aslında birer oyundur ancak o bu oyunu oynayanların içindedir.Hepsi birer daha önceden kurgulanmış,Jack Kerr Ve Ekibinin ortadan kaldırılması için yapılmış bir oyundur. Jack Kerr ve Ekibi’nin sonu her gecen an yaklaşmaktadır.Karanlıktan dolayı binadaki kameralarıda farkedemeyen ikilinin her adımı izlenmektedir.

Jack Kerr : Kaiser ellerine bizim kelepçeden tak,Banlama damgasını vur , yanımızda getir. Belli olmaz buna
Kaiser : Hemen Derhal Büyük bir zevkle Tabiki...
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? : Benim için farketmez zaten cok pişmanım...

Jack Kerr , Kaiser , Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? ‘ Hızlı adımlarla karanlıkta yürürler.Telefonun ışığı bitmek üzeredir..Bu durumu farkeden , Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? daha önceden şarjlarının bitceğini bildiğinden hemen cebindeki feneri cıkardı.Jack Kerr’e verdi.Böylece güven aşılamak ve kendine inandırmayı başarmak , oyunu devam ettirmek istiyordu.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? : Bunu bağlanmadan önce ,bana mektupta verilen adrese gitmeden önce yanıma almıştım lazım olur diye.Şimdi lazım oldu.Buyrun

Jack Kerr : Sen adam olcan aferin sende gelişme va yani ne diyim böyle bir durumda gereklibişi.Sana hesap sormam gerekirken teşekkür etmek gerekiyor şu durumda ama olmuyor işte sana kinim var.Kaiser’e zaten desem öldür işkencele diye hemen senin fitilini çeker oraya da gömer sonra fatiha okur ama sana okunmaz.

Kaiser : O Günlerde gelcek...

3.lü karanlıkta yürümeye devam ederler... Saat (04,53)

Efsane Hacker sonunda lagımdan cıkmıştır.Yaklaşık bir saatin sonunda binaya girmiştir.Farelerde boğuşmuş,çetin bir mücadele vermiştir.Üstü başı harap ve pis kokulu biçimde Hiena’nın belirtiği odaya gelmiştir.Ancak Efsane Hacker’in girdiği oda aydınlıktır.Efsane Hacker Durumdan kıllanmıştır.Çünkü sadece kendi girdiği o da aydınlıktır.Ve Tam bu anda bir oda daki bir telefon çalar.Efsane Hacker 4 defa çalmadan sonra kararsızlık içinde telefonu açar...

-Efsane Hacker :Alo
- ....
-Efsane Hacker :Aloooo
Bana.. (kısık bir ses)
Efsane Hacker : Kimsiniz Ben Efsane Hacker
-Yardim ed....
Efsane Hacker : Aloo Kimsiniz
-.....(ses gelmemektedir)
Efsane Hacker : Nerde olduğunuzu söleyin yardım edeyim
-. Ben Blackbird !!!!!

Ben Blackbird sesi gelir ve telefon kapanır.Telefon Kapandığı anda odanın ışıklarıda kesilir.Sadece Kapının oldugu kısıma ışık vurmaktadır. Efsane Hacker ışığa doğru bakar ve kan içinde yatan birisini görür ..... (04,58)

Yaşarumit Tüm gücüyle tırmanmış ve içeriye girmiştir.Karanlık oldugundan pek görüş açısı yoktur.Binanın Dışarısı Demir Halka ile korumalu oldugundan dışarıyı görme olanağı yoktur.Yaşarumit Mikforondan Hiena’nın Sesini Duyar:

Durum Ne yaşarumit
Yaşarumit : Hiçbir sey bulamadım.cok karanlık
Hiena: el feneri olayını unuttuk ya.. cok aceleci davrandık.Ne dicemi bilmiyorum
Yaşarumit: olan oldu artık..her şartta burdan herkesi bularak,saglam bularak çıkacagız! Bu arada efsane hackerden ses yok sende varmı?
Hiena: 5 dakkadır haber yok acaba bişimi oldu
Yaşarumit : fikrim yok, onadamı bişi oldu dersin
Hiena : Bilmiyorum Of...Yaşarumit sen nerdesin suan
Yaşarumit : tahminimce 7 kattayım
Hiena :5 Katta buluşalım.Birlik olalım.
Yaşarumit : olmasına olalımda buralar cok yönlü..odalar,cıkıslar girişler anlamadım ben ya..gizli bölmeler olmalı.
Hiena : Allah büyüktür.Sen mikrofonu acık bi şekilde hallederiz.
Yaşarumit : Tamam hadi başlayalım,görüşürüz.

Tüm bu durumlar yaşanılırken Jack Kerr’in ofisine ise Jack Kerr’in daha önceden tayin ettiği ancak bazı nedenlerden dolayı operasyonlarda görev alamayan tsubasa_can ve Heroy gelmiştir.Ofiste kimsenin bulunmadığını Farkeden Heroy tsubasa_can a dönerek :

Heroy : bunlar nerde olabilirler.
Tsubasa_can : fikrim yok.
Heroy : sende EricPonti Yada TsubasaTelefonu varmı.
Tsubasa_can : var
Heroy : bende kontur yok bütün GSM lerle tartıstım ,bedava falan diyorlar alakası yok ayar oldum.arasana
Tsubasa_can : tsubasa kapalı.ericpontiyi arıyorum...... ..... ;
·Aloo
·Efendim tsubas_can
·Abi nasılsınız
·Canavar canavar
·Ne güzel
·Ne oldu neden aradın
·Heroy abi yanımda seni ona veriyorum simdi

Heroy : Selamın gavlen yoldaş
Ericponti : V.A.S hayırdır
Heroy : Ya bizim şefe bi ziyaret edeyim dedim ortada yoklar..Biliyosun biz 1,5 aydır özel görevdeydik.Bugun döndük.Kimse yok.
Ericponti : bilgim yok

İkili arasında konusmalar sürerken tsubasa_can jack kerr’in acık olan Pc sine bakar ve Heroy’a seslenir
Tsubasa_can : Abi bu nedir ya

Ekranda Blackbird’din resmi vardıR.Ve Yazılan Şudur
Sıra Hepinize Gelecek.İlk kurbanı Kestim Hayırlı Olsun.Allah kabul etsin...

Ekran Kapanır.Heroy şaşkındır.Yaşarumit’in masasına yaklaşır ve orada notu bi adres görür.

Tsubasa_can : herhalde bu adreste olmalılar?
Heroy : sanırm... telefona dönerek : Ericponti sende gel.. Adres ..........
Ericponti.. 1,5 saate ordayım.
Heroy , Tsubasa_can : Tamam.

to be continue

not : 5.bölüm hazırdır.Eklemeler Devam Etmektedir.En kısa Sürede Eklenecektir.

Ulan dargınım işte sana
Zaten kırık döküktü herşey
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin…
......................

J.K 16-03-2012 04:17

Konu Jack Kerr tarafından (12-31-2009 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir..
Jack Kerr isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-31-2009, 01:39   #2 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Jack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to behold

4. BÖLÜM İLE İLGİLİ SİZLERE AİT SORULARI CEVAPLANDIRMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN..

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Ulan dargınım işte sana
Bakışlarında yokluk
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Yanıt veren yok
Peki ya sorular….?
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin…
......................

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-31-2009, 14:33   #3 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

süper olmuş devamını bekliyorum,tebrikller

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-31-2009, 15:19   #4 (permalink)
Sari Serugen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 39 Sari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura about

ben şimdi kötü oluyorum ha...hahahaha:d nese bana rol vermen yeterliydi saolasın başkanım

R.I.P. Clifford Lee Burton...
Sari Serugen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-31-2009, 16:58   #5 (permalink)
tsubasa_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the rough

çok güzel olmuş kubilay abi.yalnız ara biraz soğuduğu için 2-3 ü tekrar okudum.
tsubasa_hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-31-2009, 22:52   #6 (permalink)
captaingenzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 86 captaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud of

vay vay vay abi sen de ne cevher var ya süper ötesi devam devam filmi de yolda :D
captaingenzo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-01-2010, 12:38   #7 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

Abi Süper Ötesi Olmuş Aynen Devam
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-01-2010, 12:51   #8 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Abi manyak olmuş :D süper devamını bekliyoruz. (:
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-01-2010, 19:09   #9 (permalink)

eyw genclik yazıyor işte:) soruları cevaplandırmanızı istiyorum şiddetle senaryo tıkandı.ilginc yanıtlar verirseniz daha makbul olur

Ulan dargınım işte sana
Bakışlarında yokluk
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Yanıt veren yok
Peki ya sorular….?
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
......................

Alt 10-07-2011, 04:39   #10 (permalink)

Ünvan :Kadro Dışı

Tecrübe Puanı: 0 DonsuzFare Bir Yolda Daha :)

Cok Guzel :)
DonsuzFare isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil