"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > PC OYUNLARI - HİLELERİ > Online Oyunlar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Online Oyunlar Counter,Knigth,Omega,Half Life Vs...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-28-2009, 13:12   #1 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Standart SURA KLAVUZU (karabüyü)

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Arkadaşlar.İlk önce kara büyünün önemini açıklayacağım. ama önce bu bilgileri araştırarak çeşitli sitelerde bulğdumu ve kendi bilgilerimide katarak oluşturğumu belirteyim

Kara büyü seçen karakterlerin çoğu ws yaparak kazanmak istiyorlar.Onların tercihi isteyen seçebilir.Ama ilk önce oyunu iyi bilmeleri gereklidir.Çünkü kara büyü yapan birisi spye vermezse (Ateş Hayaleti ve Karanlık koruma skillerini kullanamazlar.)Bu yüzden statüleri 2sp 1sp olması gereklidir.Sonra strye odaklanılmalıdır.
Büyülü silahı açıklayacağım.
Büyülü silah statüsü str de gucumuzu artimaktadir.onda tabikide skillerimizi en cok etkileyen olmasi nedeni ile ilk 90 yapacagimiz stat olmalidir.o yuzden baslangic olarak 2 int 1 vit vermeliyiz.ta ki int 90 olana kadar.Haliyle vit 45 olmustur artik.Stat olarak vit 90 olmasi bize zarar veren birseydir.cunki 75 ten sonrasi icin 15*40 600 hp hicbir isimize yaramiaycaktir.
Sura Skill Sıralaması(Karabüyü)
1.Ateş hayaleti(kritikli vuruşlarda 2k bile vurabilir)
2.Karanlık küre(Surada en çok beğenilen skillerden biridir)
Gerisi size kalmış.Ama ilk ikisi bunlar olsun.
Sura Skill Sıralaması(Büyülü silah)
1.Parmak Darbesi
2.Ejderha Dönüşü
3.Büyü Keskinlik
4.Büyü çözme
5.Dehşet
6.Büyülü Zırh

Stat Dagilimi:Bizde kara buyuden farkli olarak Str de gucumuzu artimaktadir.0nt tabikide skillerimizi en cok etkileyen olmasi nedeni ile ilk 90 yapacagimiz stat olmalidir.o yuzden baslangic olarak 2 int 1 vit vermeliyiz.taki int 90 olana kadar.(haliyle vit 45 olmustur artik).Stat olarak vit 90 olmasi bize zarar veren birseydir.cunki 75 ten sonrasi icin 15*40 600 hp hicbir isimize yaramiaycaktir. ama bunu str ve dex verirsek saldiri gucumuzuddeki artis onu cokcok asacaktir.Bu yuzden viti en fazla 75 de birakmak gerekir.Daha sonraki stadlari 3 str 1 dex halinde dagitmak en mantiklisi olanidir.(3 dex 1 str diynelerde var.Sebebini ise saldiri hizinin artmasi ile rakibi yere dusurmek gibi.Ama ben yavasda olsa yuksek hasari tercih ettim.Yani 3 str 1 dex gibi).Str 90 yaptiktan sonra(pfff bayada var)vit90 layip yola devam etmek gerekiyo.(bu yol E5 e tekabul ediyo )

Buyulu silah suranin en buyuk sorunu saldiri gucunun zayif olmasidir.Bunu gerek itemlarla gerek statü dagilimiyla gerekse skillerle bir sekilde egale etmek gerekiyor.

Skiller:Bana sac bas yolduran bir alan bu.Ya dag gibi yikilmayan ,yada cabuk yikilan ama daglari deviren iki karater en salt haliyle goze carpiyo.0kis birden nasil olacak diye ciddi ciddi oturup dusunmusumdur.

Eger saldiri agirlikli bir buylu silah istiyorsaniz 1.ParmakDarbesi , 2.Ejderha Donusu , 3.Buyulu keskinlik( 3. skil cok tartismalidir) 4. Buyu Cozme ,5.Dehset 6.Buyulu Zirh olmalidir.

Parmak darbesi cok kisa surede dolmasi ve verdigi hasarin fazlaligi yuzunden buylu silahin en onemli skillerinden biridir.Ejderha donusu parmak kadar olmasada ilerleyen seviyerde hatiri sayilir hasarlar vermeye basliyo.Tek olumsuz yani uzun surede dolmasi.Buyulu keskinlik ise bunlarin gucunu arttirdigi icin bu 2 saldiri skilinden sonraki muhakkak yukseltilmesi gereken skildir.Ayrica karsi tarafa verdiginizn hasarin % .... emdigi icin tas kirarken otomatige alip bakkaldan yiyecek birseyler alip gelmenize imkan bile sagliyabilir.
Boylece hem karsi tarafa cok hasar verip hemde o hasar ne akdar coksa o kadar hp kazaniminiz oluyor.
Gelelim buyu cozmeye;buyu cozme bu oyundaki en tehlikeli skillerden biridir.
Savascida;hava kilicini,ofkeyi,guclu bedeni surada;korumayi ,buyulu keskinligi
samanda:yardim skillerini Ninjada:gorunmezligi vs vs... siler atar.Nami diger oyunun bahar kokulu acesi.
Bu skili 3. skil olarak secen arkadaslarimda hicde az dil.Buyu cozme master oldugunda gucu pekte haifie alinmaycak bir damageyide yanindan getiriyor.Bu 2 yolda gecerli ve gayet matikli skil secimlerdir.
Dehset ve Buyulu Z1rh savunmaya yonelik skillerdir.0kisinide dolum sureleri uzundur ama dehsetinki omurden yer.Buyulu zirh defas verir.Boylece dayanikliligimiz artar.Dehset ise karsi tarafinda saldiri gucunu azaltir.Ama dehsetin Buyulu zirhtan farki belirli bir yuzde ile azaltmasi.Boyle oluncada karsi tarafin bzie verdigi hasarin artis orani ile bizim absorbe etitigimiz hasar git gide artmaktadir.(pff bak yine ikilemde kaldim.Ama çok bekletiyo).

0temlara gelinceHp destegi zaten olmazla olmazlardan olup bizimde ihtiyacimiz olan bir seydir.Tavsiyem Hp yi kupe be Bilezikte halledip(2000 hp bonusu gelene kadar) kolye ve ayakkabiyi saldiri itemlarian ayirmaktir.Kritik ve delici zaten ortada olan hasar verme cesitleri ama bizim en azindan bunlardan birinden toplamda yuzde 10 olmasi durumu cok degistirir.Yuzde 50 ustude olmasin ayip ...Sersemletme veya zehirleme (bilhassa zehirleme) hem kasarken hemde vslerde cok is gormektedir.(bagisklikli kalkanlari unutun yok ole bisi).
Silah olarak buyulu saldiri degeri tabikide bizim isimzie yarar ama agirlikli oalrak saldiri degerli buylu degerlere ihtiyacimiz var.(ilerde savasci kadar vurabiliyosunuz).Tas itibari ile Sogutma cok ama cok onemli.Dusunsenize en guclu skilimiz en kisa surede dolan skilimiz ,daha ne olsun ...Diger taslar kilicin kullanim amacina gore secilebilir.Ama sayet kasacaksak canavarlara karsi,sogutma,kiritik taslari (kritik diger itemlerde yeterince varsa delici caizdir).
Bonus olarak ise int ve str bizi guclendiren yegane statlardir.
Eger savasci ile vs yapiyosaniz saldiri guncunuzun yuksekliginden ziyade dayanma onmeli bri hal alir.Kara buyu ile yapiyosaniz saldiri cok yuksek olmalidir hpden odun verilebilir cunku zaten saldiri yuksek deilse hpnin pekte bir anlami kalmiyo.Ninjalara karsi vslerde mumkunca kombo arkasindan bicak cevirmeyin yemeyin(sayet dogrulmak biraz zor oluyo).Samanlara karsi yapaicak bisi yok sindire sindire kesiyolar hakketen.(bu yukardaki aciklamalar benim gibi tak cikar bir suru itemi olanlar icin minumum samimi ifadelerdir.Bir genelleme soz konusu değil tabikide)

Konu tusubasa_can tarafından (01-28-2009 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir..
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-26-2009, 15:15   #2 (permalink)
Captain Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 57 Captain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really nice

buyulu silah sura kullaniyorum ve masterler tamamen yanlış bence.ama karabüyüde tamamen haklısın.

buyulude 1.buyulu 2.parmak 3.ejderha(tartışılır) 4.dehşet(dehşet yer değiştirebilir) 5.dehşet 6. buyu çözme

1. buyulu keskinlik m2de +240 str veriyo :O

2.parmak darbesinde haklısın tamamen abi.

3.tartişmalidir ittirmesinden dolayı ben buna verdim.

4.dehşet grand master da +126 def veriyor ve yüzde 33 yansitma özelliği süper bi özellik:O ve daha bilmediğim özellikleride var

5.buyulu zirh yine defanf vermesi güzel guzlu beden kadar olmasada iyi bi skill

6. çoğu kişi büyü çözmeyi yap desede bence gereksiz. çünkü vs. dışında bence hiç bi işe yaramaz(özel slotlar dışında) masterı yüzde 10 çözme veriyor bence master için oldukça az bi oran.

can benim düşüncelerim bunlar
Captain Serhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-26-2009, 15:34   #3 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Bak serhat benim düşüncelerim de şunlar :)

Buyulu silah kesinlikle yanlış bir seçim asla tavsiye etmiyorum sura olmanın hiç bir manası kalmaz ozman ve şunuda ekliyeyim ateş hayeletsiz ve korunmasız bir sura sura dğeidir dikaat et yüksek lwl i hiç bir sura büyülü silahları seçmemiştir çünkü çok güçsüz olryorlar :S herekse karabüyü tavsiy ediyorum onun için zaten kara büyü iseniz ilk masterının ates hayaleti ve korunma olmalı

Bu aradaSerhat vediğin bilgi ler içinde saol :)
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 16:14   #4 (permalink)
Captain Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 57 Captain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really nice

kara büyü için dediklerin doğru abi.karabüyünün zaten 3 skilli çok önemli ateş hayaleti karanlık koruma karanlık küre süepr bi skill.ama şuda bir gerçek kara büyü vs dışında pek bi işe yaramaz.en güçlü vs karakteri bence.

bence buyulu keskinlik konusuna katılmıyorum.mesela buyulu keskinlik m10 +540 dan fazla str veriyo.bu bence çok büyük bi oran.

buyulunun aşırı güçsüz olduğu doğru ama kasması zevkli bence. ayrıca ben dehşeti master yapınca(hedefim en az 86 lvl:D) vs yapınca güçlü olacağını düşünüyorum.ama asla kara büyü gibi olamaz
Captain Serhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-04-2009, 18:44   #5 (permalink)
Eric[P]onti` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 109 Eric[P]onti` is just really niceEric[P]onti` is just really niceEric[P]onti` is just really niceEric[P]onti` is just really niceEric[P]onti` is just really nice

Saol Can Güzel Bilgilendirme

Eric[P]onti` isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil