Evet arkdaşlar bilgi amaçlı açtım bu başlığı yeni bir onlie oyun var 3 boyutlu mmog tamayile türk yapımı bir oyundur eski türkleri anlatmakta oyun tamamiyle tükrçedir oyunile ilgili bilgim fazla yok çünkü bende daha yeni başladım
kasılmak çok kolay oyuna şehirden başlıyorsunuz görevlerle hemen lwl alıyorsunuz dışarıdaki canavarları önce tek tek kesin lwl niz yükseldikçe oyunu statünüzü doğru bir şekilde verirseniz slot toplayabilirsiniz zırh larınızda kendiniz düşürüyorsunuz aynı zmanda oyunda hayvan alabilirysunuz bu sizin gücünüzü artıyor aynı zmandada hızınızı ve skilleriniz gerçkten çok güçlü çünkü metin2 deki gibi bk okuyarak gelişmiyor skiller lwl aldıkça puanlama veriyorsunuz ona göre puanlamada 12 bitiyor
Gerçekten zevkli bir oyun hepinize tavsiye ederim biraz metin2 ye benziyor onun için ben fazla zorluk çekmedim oynadıkça alışıcaksınız 4 tane kavim var " Kadim Gökkavim, Muhteşem Ejder Kavmi, Azametli Yılan Kavmi, Azgın Pars Kavmi" birini seçip sonra karakteri seçip oyuna başlıyorsunuz ayrıntılı bilgi almak oyunu oynamak için:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? sitesini ziyaret edebilirsiniz