"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > PC OYUNLARI - HİLELERİ > Oyun Hileleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Oyun Hileleri Oyun Hilelerini Burdan Bulabilirsiniz

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-07-2010, 00:11   #1 (permalink)
Sari Serugen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 39 Sari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura about

Standart Enter The Matrix i Neo ve Trinity ile oynama

Bunun için önce oyunun Actors klasöründeki Niobe ve Ghost ile başlayan tüm *.dcx uzantılı dosyaları bir yere kopyalayın. Daha sonra Actors klasörü altındaki Neo.dcx dosyasını alın ve Ghost'un dcx dosyalarının tümünü bu dosya ile değiştirin. Niobe'yi Trinity ile değiştirmek istiyorsanız Trinity_zen.dcx dosyası ve Niobe'nin dosyaları ile değiştirin. Artık Neo ve Trinity ile oynayabilirsiniz.

Not: Oyunu aynı yöntemle Morpheus, Ajan Smith veya diğer herhangi bir karakter olarakta oynayabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem aynı. Kolay Gelsin arkadaşlar.
ha ayrıca değiştirmek dedim ama anlamamış olabilirsiniz bir kere neo.dcx dosyasını bir yere kopyalayın.Sonra da actors klasöründeki ghost_1_car
ghost_2_car
ghost_3_car
ghost_costume01
ghost_costume02
ghost_costume03
ghost_costume04
ghost_costume04b
ghost_costume05
ghost_gi
ghost_phasing
ghost_driving
bu dosyalarıda bir yere kopyalayın.sonra neo dosyasının ismini Ghost_1_Car yapın ve actors klasörüne yollayın.sonra neo dosyasından bir tane daha kopyalayın.bu neo dosyasının isminide Ghost_2_Car yapın ve actors klasörüne yollayın sonra aynı şekilde sırasıyla devam edin hepsini yapınca oyunu açın ve oda ne yinemi girmiyor?
Hiç sinirlenmeye gerek yok matrix exe klasöründeki matrix options klasöründeki ekran çözünürlüğünü 800x600 yapın ve böyle oyuna girin bu sefer %99 oyuna girecektir. trinity içinde aynı işlemi yapın trinity_zen dosyasını bir yere kopyalayın
actors klasöründeki niobe ile başlayan dosyaları bulun (yaklaşık 17 tane var)
yine neoyu yaptığımız gibi trinity_zen dosyasını Niobe_1_Car yapıp actors klasörüne yollayın sonra aynı şekilde devam edin böylece oyunu neo ve trinity ile oynamış olursunuz

R.I.P. Clifford Lee Burton...
Sari Serugen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 03-07-2010, 00:20   #2 (permalink)
Devilman

Yani Kısaca Hayat Copy Paste Diyorsun : )

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 03-07-2010, 00:21   #3 (permalink)

Tecrübe Puanı: 39 Sari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura about

bir kere sadece bazı yerleri paste yaptım nottan sonraki cümleler tamamen kendim yazdım :@

Alt 03-07-2010, 00:31   #4 (permalink)
Devilman

kardeşim ben sana bişe demem hepsi kopya olsada ben seni seviyorum ben konuya bakar çıkarım korsan kaçak kopya yazmıyor konuda ondan her konuyu severim yorum yazarım paylaşımlarının devamını dilerim...

Konu Devilman tarafından (03-07-2010 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir..

Alt 03-07-2010, 00:34   #5 (permalink)

saol kardeşim ama ilk cümlen emeğe saygısızlık gibisinden oluyor ondan ben sinirlendim yoksa niye kızayım sana ? :)

Alt 03-07-2010, 00:41   #6 (permalink)
Devilman

yaw emek degil komiklik olsun diye yazdım yoksa ben her konuya bakarım kopya olsun olmasın sinirlenmene üzüldüm sadece burda değil sitede insanları bozuyorum üzüldüğüm noktalardan biri bu ama napayım ben böyleyim burda annem ve diğerleri sitedede sizi üzüp sinirlenlendiriyorum sorun bende ama insanlar sende demesin sorunu çözsün istiyorum :((( seni kızdırdıysam özür diliyorum kusura bakma ben kötü günler geçiriyorum ve insanlardan çıkartıyorum herşeyimi konuyu sevdim benim tarzım bişe hack edit gibi sağol...

Alt 03-07-2010, 10:30   #7 (permalink)

sorun değil tamam sen yeterki komiklikler yap başkası böyle bir cevap verseydi inan kesinlikle bu cevaptan daha kötü bir cevap yazardım nese tekrar senide üzeyeyim sen komikliklerine devam et :):D

Alt 03-07-2010, 11:40   #8 (permalink)
Devilman

sana tsubasanın kızını alimmi o zaman xd :)

Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil