"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > PC OYUNLARI - HİLELERİ > PC Oyunları > Spor Oyunları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Spor Oyunları Fifa , Cm , Pes Vs ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2011, 03:01   #1 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 27 Warcraft Bir Yolda Daha :)

Yeni Eski atari oyunları PC'de oynayın - Sadece 9 mb

Çocukluğumuzun değişmeziydi Ateri Oyunları Mario,Goal 3,Contra ve niceleri

Şimdi sadece 9 MB'a download edip bilgisayarınızda nostalji yapabilirsiniz...

ufakken deli gibi atari salonlarına koşup oynadığımız oyunları çok basit bi şekilde PC nizde oynayabilirsiniz.
nfs most wanted, doom3, maxpayne gibi mükemmel oyunlar varken neden böyle bir şey yapayım.

Mame32 0.126 + 1046 Adet Full Dev Arşiv Arcade Oyunları

Mame32 Eski Arcade Oyunlarını çalıştıran Dünyaca Tanınmış Emulatörlerden biridir.
Çok güçlü Pluginleriyle Eskiden Jeton
Yetiştiremediğimiz Oyunları Artık PC'De Oynamak Mümkün Cafeciler içinde baya İdeal Ve Bu Tarz Oyunları Oynuyanlar Çoğunlukla var.Ve
Size Kendi Dev Arşivim olan Mame32 Emulatörü Binlerce Oyun Romlarını+Full Pluginler+Full Bioslar+Cheats
Hepsi Mevcuttur Oyun Sayısı Tam 1046 Oyun.Oyunları Emulatörün Sol Üst Köşesinde Yer Alan Available
Sekmesinden Oyunlara Çift Tıklamanız Kafidir. 5 İle Credi Yapımı 1'ile Start Oyuna Başlayın.Ayarlar İse Tab Seçeneğidir.

mame32-0126-1046-adet-full-dev-arsiv-arcade-oyunlari
Not. Arkadaşlar kendi dev arşivimi sizlere sunuyorum bu paketin içinde
10500 tane oyun var..

Sadece 7 link taze.... kırılmadan indirin.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Şifre için mesaj atabilirsiniz arkadaşlar iyi eğlenceler..
Unutmadan bu arada emulatörü klasöre çıkartın deyin mame tıklayın.. 5 ile jeton alırsınız
1 ile oyuna girersiniz..

Konu Warcraft tarafından (09-11-2011 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir..
Warcraft isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-11-2011, 03:12   #2 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Hangi oyunlar 4 kişi ile oynanıyor bu konuda bilgin var mı?
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-11-2011, 15:14   #3 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 27 Warcraft Bir Yolda Daha :)

final fıght cadilac dinasoruz 4 kişilik oynanabilir diğerlerini pek bilmiyorum bu oyunları konsolda 4 kişi oynuyorduk:)
Warcraft isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-11-2011, 15:17   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

O oyunu hiç bilmiyorum
Alt 09-11-2011, 15:36   #5 (permalink)
Brave_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 29 Brave_man has a spectacular aura aboutBrave_man has a spectacular aura about

Teşekkürler paylaşım için bu arada Aynalı adminim (isminizi bilmediğim için) acaba Teteway oyununu bulabildiniz mi ben ateri kasetlerini araştırdım fakat bulamadım ... ?
Alt 09-11-2011, 16:48   #6 (permalink)

Hayır. Maalesef hiçbir yerde yok. Çok da üzerine düşmüyorum zaten bulsam bile oynayacağım bir-ikidir. Yani fena bir oyun değildi, nostalji yapmak adına istiyordum biraz. Birazda 2000' li yıllarda oyunu yeni bitirdik, çok güzel bölümleri vardı, diğer oyunlara geçtik ve o zevkliydiki ilerde muhakkak baştan tekrar oynayacağız diyordum ama bir gün ben evde değilken kuzenlerim bu oyunun kasetini atari cihazına yanlış takıp bozmuşları ve bir daha yapılmadı ve çöpe gitti. Ondan sonrada hiçbir yerde bulamadım maalesef.

Kaseti aldığım yerdeki dükkan sahibi de bu kasetin özel bir kaset olduğunu hiçbir yerde bir benzerini bulamayacğımızı söylemişti. 6 oyunluk bir kasetti ve galiba bir şekilde özel olarak hazırlanmış bir kasetti. öyle bişeylerden bahsediyordu adam.

Nette de bu oyuna dair hiçbir bilgi çıkmadığına göre gerçekten de hiçbir yerde olmayan, bulunamayacak bi oyunmuş bu. Neyse hayırlısı olsun. Çok da önemli değil zaten
Alt 09-11-2011, 16:51   #7 (permalink)
Brave_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 29 Brave_man has a spectacular aura aboutBrave_man has a spectacular aura about

Alıntı:
Aynalı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır. Maalesef hiçbir yerde yok. Çok da üzerine düşmüyorum zaten bulsam bile oynayacağım bir-ikidir. Yani fena bir oyun değildi, nostalji yapmak adına istiyordum biraz. Birazda 2000' li yıllarda oyunu yeni bitirdik, çok güzel bölümleri vardı, diğer oyunlara geçtik ve o zevkliydiki ilerde muhakkak baştan tekrar oynayacağız diyordum ama bir gün ben evde değilken kuzenlerim bu oyunun kasetini atari cihazına yanlış takıp bozmuşları ve bir daha yapılmadı ve çöpe gitti. Ondan sonrada hiçbir yerde bulamadım maalesef.

Kaseti aldığım yerdeki dükkan sahibi de bu kasetin özel bir kaset olduğunu hiçbir yerde bir benzerini bulamayacğımızı söylemişti. 6 oyunluk bir kasetti ve galiba bir şekilde özel olarak hazırlanmış bir kasetti. öyle bişeylerden bahsediyordu adam.

Nette de bu oyuna dair hiçbir bilgi çıkmadığına göre gerçekten de hiçbir yerde olmayan, bulunamayacak bi oyunmuş bu. Neyse hayırlısı olsun. Çok da önemli değil zaten
Buna çok üzüldüm umarım siz onu değil o sizi bulur
Alt 09-11-2011, 17:00   #8 (permalink)

Yok ya çok önemli değil. Dediğim gibi bulsam bile zaten vaktim yok en fazla bir defa bir süre bakarım o kadar

Konu Hiena tarafından (02-07-2012 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-11-2011, 17:02   #9 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

link kırık,yenilenmesi lazım

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-11-2011, 17:18   #10 (permalink)

Evet Warcraft, son paylaştığın birkaç konu böyle. Lütfen linkleri kontrol edelim ve ona göre paylaşım yapalım
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil