Alıntı:
trinidadtobago´isimli üyeden Alıntı
S.A arkadaşlar, 8 yaşında başlamıştım bu çizgi filmi izlemeye, malesef tv ekranlarında çok düzenli sonuna kdr gidemedik, ama yinede sevdik.
arkadaş o gün road to 2002 bölümlerini getirince çok sevindim, içimdeki ateş yeniden alevlendi izlemeye başladım, şükür bu siteyide buldum. gelir gelmez sorulara boğmak gibi olmasın ama 1-2 soru sormak istiyorum izninizle.
1- Allah ne verdiyse yayınlanmış bütün bölümleri 1 den sonuna kadar izlemek istiyorum, sitede mevcut mudur ? en azından isimlerini sırayla yazar mısınız ? arşivciyim, indirmem lazım bu arada
2- oyunların hepsini oynamak istiyorum ancak japonca mıdır bu oyunlar ?
3- son olarak avatar ekleyemedim, upload ettim olmadı nasıl çözebilirim ?
böyle bi sitede emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum, bundan sonra bende aranızdayım.
|
Oncelikle Aramıza Hoşgeldiniz.
İnşallah Devamlı Aramızda Kalırsınız.
Sorularınıza Gelecek Olursam Bewnde Fazla Bilmiyorum Aslında Ama Size Bildigim Kadarı İle Yardımcı Olacagım.
Cevap 1 : Tabikide Bu Tur Video'lar İnternet Uzerinde Bulunmakta Bizde Oyun Uzerine Genellikle Ama Tabikide Uye'lerimiz Actıkları Sitelerde Film'leri Upload Etmişler.
Bende Size Onlardan Bildigimi Yazayım.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Bu Link'i İnceleyiniz Lutfen.
Cevap 2 : Tabikide Japonca'dır.
Ama Arkadaşlarımız Bunları Duzenlıyerek Turkce'leştirdikleri Oyunlarda Forum'umuzda Mevcuttur.
Onun İçin Konu'yu Takip Edin Arkadaşlar Size Yardım Edecektir.
Cevap 3 : Avatar'ınızı Bir Resim Sitesine Upload Ediniz.
Daha Sonra Upload Sitesinin Size Verdigi Link'i ( Bana Ozel Mesaj Veyahut Konuya Yazarsanız ) İlgilenecegim.
Tekrardan Aramıza Hoşgeldiniz.