Tsubasatr.Net Aleminin Güzel İnsanları; Size Selam Getirmişem!
Merhaba arkadaşlar...
Bugün, ilginç bir tanışma başlığı ile karşılaşacaksınız. Benim gibi ilginç, tuhaf birinden de bu beklenirdi zaten. 1 senedir, sitenin ilk açıldığı günden beri, benim bir tanışma başlığım yok...
Şimdi, şöyle bir durum var... Ben buraya ilk üye olduğum zaman, bu sitenin ilk zamanlarıydı... ilk birkaç hafta konulara katılmadım, mesaj yazmadım... Ayıptır söylemesi, konuları sömürdüm, paylaşımlara baktım... Özellikle tüm Tsubasa oyunlarını indirdim ve oynamaya başladım...
CT 2 Oyununu, bu site açılmadan çok önce youtube de videolarını gördükten sonra, CT 2 - Vol 2. Super Striker diye yabancı bir siteden aratıp buldum. İçinde Rom ismi geçen bir siteydi. Oyunlar ve emulatörünü veren bir site. Yıllar önce atari de oynadığım ve çok sevdiğim bu oyunu indirdikten sonra, tekrar oynayıp bitirdim. Sonra müziklerini bulmak için araştırma yaptım. Yabancı bir sitede, birden fazla Tsubasa oyunun resmini gördüm. Sadece o oyunlardan resimler vardı. Sanırım alışveriş sitesiydi. Ara ara nette böyle Tsubasa yazar arardım. Birgün böyle bir arama yaparken burayı buldum ve üye oldum. Diğer oyunları gördüm ve indirdim. Özellikle sega oyununu çok beğendim, oynadım ve kısa sürede o oyunu da bitirdim. Sonra Playstation 1 ve 2 oyunlarını gördüm. J get in the tomorrow oyununu indirdim, oynadım ve kısa sürede onu da bitirdim. Ardından CT 2' de hile kodlarını gördüm. Birçok kişi, hile kodları ile kendi kadrosunu kurup oynuyordu. Bende denedim ve birkaç şeyi gerçekleştirdim ve kısa sürede kavradım. Ve hatırlayanınız var ise, birkaç çalışma yapmış, paylaşmıştım. Özellikle sıradan oyuncuları takımımıza sorunsuz olarak alma yöntemini bulmuştum. Oyun hata vermeden o oyuncuları takımımıza alabiliyorduk. Sonra birkaç karma maç yapmıştım. Ardından da hex editör...
Yani ilk mesajım da bile paylaşım yapmış, öyle katılmıştım aranıza. Ardından onunla ilgili sorulara cevap, yeni paylaşımlar derken, çok güzel kaliteli bir ortam olduğunu gördüm. Çok sıkı dostluklar, güzel muhabbetlerin döndüğü bir ortam olduğunu gördüm. Gerçekten çok güzel bir ortam. Ayrıca burdan birçok önemli bilgi edindim. Hayallerimdeki oyunlara ulaştım. (PS 1, Sega vs.) ''Öylese benim de karşılık olarak bura için bişeyler yapmam lazım'' dedim ve birkaç paylaşım yaptım. Ondan sonra konulara katıldım. İlk zamanlar evde net bağlantım yoktu. Ara sıra cafelerden girerdim, sonra bağlayınca, bu güzel ortam da kalıcı oldum ve ardından hex editör ile hack çalışmaları derken, kısa sürede sitedeki herkes tarafından tanındım, benimsendim. Aradan birkaç hafta geçtikten sonra, forumu iyice bir karıştırırken, tanışma bölümünü gördüm. O zamanlar tanıtacaktım ama o ana kadar zaten sitede ki bazı arkadaşlarla msn de hack çalışmaları ile ilgili konuşuyorduk ve bu arkadaşlar ile msn de tanışınca ve onlar, artık bana sitede ismim ile hitap etmeye başladılar. Nereli olduğumu, yaşımı falan birçok kişiye söyledim. İşte bu yüzden herkes beni tanıdığı, ismimi falan bildiği için gerek duymadım. Üzerinden de baya zaman geçmişti ve öylece kaldı...
Bir süredir düşünüyorumdum bir başlık açmayı. Sonuçta nereli olduğumu, yaşımı falan bilmek isteyenler ve aramıza yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlarımız için bugün geçte olsa kendimi tanıtmak istiyorum. Ama benimki biraz detaylı bir tanıtım olacak. İsmimi neredeyse herkes biliyor. Nereli olduğum ve yaşımı da birçok kişi biliyor. Bilmeyenler ve aramıza yeni katılan arkadaşlar için, detaylı bir profilimi çizeyim...
Bu, neden bunca zaman bir başlık açmadığım ile ilgili bir bilgilendirmeydi. Şimdi aşağıda tanışma faslıma geçiyorum…
Hobilerim: Şu aralar sadece Bilgisayar (Bilgisayar da vakit geçirmek)
Bildiğim Diller: Az biraz İngilizce, Kürtçe ve Japonca bilirim.
En Sevdiğim Yapımlar: Pek film izleyemiyorum son yıllarda. Ama beğendiğim birkaç dizi var. Kurtlar Vadisi, Aşk-ı Memnu, Ezel, Arka Sıradakiler
En Sevdiğim, Beğendiğim Aktör ve Aktristler: Aktör yok... Ne beğenecem elin adamlarını? Aktristlerden; Angelina Jolie, Nicole Kidman, Catherina Zeta Jones, Salma Hayek ve Maggie Chung (Japon sinemasının ünlü simalarından) Bu isimlerin, oyunculuklarını çok beğenirim.
Aktörlerden; Jackie Chan, Jet li ve Antonio Banderas
Karakterim: Genel olarak sakin, ilk tanıştığım kişilere karşı biraz soğukkanlı, ama biraz tanıdıktan sonra gerçekten sağlam karakterli, kişilikli bir insan olduğunu sezersem çok iyi dost olurum. O kişiyi kardeşimden ayırmam. Bu şekilde sağlam karakterli insanlara çok değer veririm. Ama kardeşim gibi gördüğüm, değer verdiğim bir insandan bir darbe yersem, büyük bir yanlış yapılırsa bana veya çevremden değer verdiğim herhangi birine, o kişi en yakınım dahi olsa, o insanı derhal hayatımdan çıkarırım. Yani genel olarak ılımlı, sakin bir yapım var.
Tahsilim: Lise Mezunu
Mesleğim: Halkla İlişkiler. Yani, özel bir güvenlik şirketinde satış temsilcisi olarak görev yapıyorum. Büyük şirketlerle, esnaflarla görüşmeler, ürünlerimizin pazarlamasını yapıyorum. (Her türden Özel, Resmi Kuruluş, Okul, Dersane, Alışveriş ve Giyim Mağazaları ve aklınıza gelebilecek her türlü büyük ve orta ölçekli işletme.)
Bu ürünler içerisinde; Kamera, Alarm Sistemi, Otomatik Kepenk Sistemi, Yana açılır Sensörlü Kapılar, Bahçe Kapısı Motoru, Apartman, Daire Diafon Sistemi, Kartlı Geçiş Sistemleri, Turnike ve X-Ray Cihazları gibi geniş bir ürün portföyümüz var.
Evet arkadaşlar bu şekilde.. Detaylı bir tanışma başlığı oldu sanırım.. Yaş 26.. Bazı arkadaşlarımız bunu biliyordu.. Bilmeyenlerde, şimdi öğrendi. Ki zaten attığım mesajlardan az - çok bilmeyenlerde yaşımı çözmüştür. Yanlız şunu söyleyeyim... Yaşımı söyledim diye, kimsede bir çekingenlik falan olmasın. Daha önce nasıl hitap ediyorsanız yine o şekilde hitap edebilirsiniz. Yani saygı olayını düşünüp, abi falan demenize gerek yok. Benim için bunun bir önemi yok. Özel hayatımda da bu böyle. Biz hepimiz burda arkadaşız. Ki burası sanal bir ortam. Burada yaşın, ismin, nereli olduğunun bana göre pek önemi yoktur. Burada önemli olan nik' tir. Ben bu yüzden ismimi, nereli olduğumu, yaşımı kısacası kendi hakkımda pek bilgi vermeyi sevmezdim. Ama msn de konuştum arkadaşlarım sitede ismimle hitap etmeye başlayınca herkes artık bu şekilde hitap etmeye başladı. Bana göre doğru olan, niklerimizle birbirimize hitap etmek. (Aramıza yeni katılan ve o başlıklardan birine bakarken, Tolga ismini gördüğünde; Tolga da kim ya, diyebilir) Tabii isminde kullanılmasında bir sakınca yok. Ha ben de bazı kişilere ismi ile hitap ederim, ama mümkün olduğunca nikleri kullanırım. Tabii bu biraz da nick seçimine bağlı. Bazı nickleri telafuz etmek zor veya tuhaf olabiliyor. Özellikle de Tsubasa karakterlerini seçen arkadaşlara bu isimlerle hitap etmek bana biraz tuhaf geliyor. Merhaba Tsubasa, nasılsın Hyuga gibi... Ama mesela bir Hiena, Kaiser Blackbird, Ruthless söyleyebiliyorum.
Yaş olayına dönecek olursak; daha önce nasıl hitap ediyorsanız yine öyle hitap edin. Yani, Hiena diyenler yine Hiena, isteyen Tolga, abi demek isteyenler abi... Hiç farketmez. Kardeşim diyenlerde, benden küçükte olsa, yine aynı şekilde kardeşim diyebilir. Hepsi kabulumdür. Benim böyle bir kompleksim yoktur. Bunlar beni rahatsız etmez.
Ben çoğunuzun yaşını bilmiyorum. Bildiklerimi de unutuyorum. Yaşa bakmıyorum, bunu düşünmüyorum. Önemli olan karakterdir. Siz sağlam karakterli, kişilikli olduktan sonra yaşınızın hiçbir önemi yoktur. İşte ben bu yüzden yaşınıza bakmıyorum. Hepimizi aynı yaşta görüyorum. Sitede, benden büyük olan insanlara da abi demiyorum. Bir tek Kubilay'a, aynı yaşta olmamıza rağmen abi diyorum. Bu da kendisine olan saygımdan... Çünkü yukarıda da dediğim gibi sağlam karakterli, mükemmel bir kişiliğe sahip bir insan... Yani rahat olun. Yarı yaşımdaki bir insanın bile bana kardeşim demesinden rahatsız olmam. Nasıl rahat ediyorsanız, öyle hitap edin...
Siteye gelince: Harika bir ortam... Mükemmel dostlukların, kardeşliklerin, sevgi ve saygının, hoşgörünün ilk günlerden beri hiç eksik olmadığı ve her zaman aynı güzellikle devam ettiği harika bir ortam... Çok kaliteli, huzurlu bir ortam... İnanın burayı evim gibi görüyorum... İşten çıkarım evime giderim... Evime geldiğimde biraz soluklanıp 2. evime girerim... Huzur buluyorum bu ortamda... Eminim birçoğunuz için de böyledir...
Bu kaliteli, huzurlu, mekemmel ortamı bizlere sunan; başta kurucumuz Kubilay abi ve bunun devamlılığını sağlayan, tüm değerli ekip arkadaşlarım ve siz değerli Tsubasatr.net üyelerine en derin, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum...
Allah, mutluluğumuzu hiç bozmasın... Bu kaliteli ortamımız, bu güzel kardeşliğimiz, bu mutluluğumuz, huzurumuz her daim devam etsin...
Hepinize saygılarımı sunuyorum ve umuyorum ki; burada hep beraber, bundan sonra da çok iyi vakit geçireceğiz.
Ve böyle sağlam dostlukların, kardeşliklerin ve artı olarak böyle bir huzurun, mutlulukların ve güzelliklerin bulunduğu bu kaliteli ortamda; sonuna kadar sizinleyim...
Saygılarımla...
Konu Hiena tarafından (11-30-2009 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir..
Sağol Mahir... Gerekiyordu böyle bir tanıtım... İsim, nereli olduğum biliniyordu zaten. Daha fazlasını hem sizlerin daha iyi tanıması hem de aramıza yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlar için böyle bişeye gerek duydum.
hıım bencede güzel bi tanışma olcak heralde ama ne yazıkki ben gidicem tolga pakistana gidicem oradan ilim almaya heralde bi 5 sene gelemem ama sizleri tanımak bana çık keyif verdi inş geldiyim zaman yine görüşürüz bu arada msn kullanıyonmu ben senin msn yi bulamadımda kullanıyosan eklemek isterim.
Bu arada Pakistan'a mı gidiyorsun. Ne işin var orda ya. Hani ilim Çin'de de olsa gidin alın demişler ama yanı başında varken, oralara niye gidiyorsun ki. Neyse, şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim. Allah muhaffak etsin...