Evet arkadaslar ben geri dondum eski nickim Torres ti adım mert yaşım 20 :) eski üyeliğime giremediğim icin yeni üyelik acmak zorunda kaldım bazılarınız beni sevmez ama canları sagolsun ben sizleri seviyorum ..Bu arada bu linkede bir bakın eger hosunuza giderse eklenirsiniz zaten
- Tekrar H.q Eski Üyeliğini Geri Döndürürdüm Ama Sen Hem Karayip K. Fanısın Hemde Bu Üyeliğin Eskisinden Farkı Yok Böyle Daha İyi Oldu Yeni Bir Sayfa Açtın
- [ Bazılarınız ßeni Sevmez Demişsin Ben Herkez Seni Fazla Tanımaz Tanısalar Severler Belkide ]
- Tekrar H.q İyi FormLar .... Beni Tanıyosun Zaten ...
Hoşgeldin Mert. Hatırladağım kadarıyla sen son derece anlayışlı, herkesle iyi geçinen bir arkadaşımızdın. Kimse ile bir sorunun olduğunu/olacağını sanmıyorum.
İlk nikinin tam ismini ver istersen, yenisi ile birleştirelim ve istediğin isimi verelim.
Hoşgeldin diyorum umarım önceden sorun çıkaran kişilikten çıkmışsındır.Burda herkes büyüklük yapıp seni hoş karşıladılar.Senden tek istegim forumda herşeyden önce kardeşlik ön planda dır.Bunu düşünerek hareket etmeli tüm yeni üyeler.
Tekrar Hoşgeldin.