Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın. bu bölümde sadece kod paylaşımı yapılır. yardım istekelriniz yardım bölümüne açın. ya da hangi özellik ile ilgili ise o başlıktaki konuya yazın. biz tüm mesajlarınız görüyoruz. göremeyeceğimizi düşünüp ayrı konu açmanıza gerek yok. açarsanız da yardım bölümüne açın. Konun hack yardım bölümüne taşındı.
İstediğine gelecek olursak. Tsubasa ve Misaki'yi aynı takımda oynatamazsın. aynen anlatığın gibi bir sorun var. Nankatsu oyuncularından Misaki, Nitta, İshizaki, Izawa, Kisugi, Taki ve Takasugi'nin tek bir oyuncu kodu ama 2 ayrı forma renk ofseti var. bu oyuncualr Nankatsu'da olduğu gibi Japonya'da da oynuyorlar. tek oyuncu kodu ama 2 ayrı ofsetle. aynı şekilde Tsubasa'nın da tek oyuncu kodu 2 ayrı forma renk ofseti var. oda Sao Paolo ve Japonya'da 2 ayrı forma renk ofseti ile oynuyor. bunu sağlayan ne bilmiyorum ama bu şekilde bir sistem var.
Tsubasa'yı Nankatsu'ya versen Japonya forması ile oynarlar, Misaki ve dieğrlerini Sao paolo'ya versen bu kezde onlar Japonya forması ile oynarlar. yani her takım oyuncuları da bu şekilde bir değişiklikte milli takım formasına yakın oluyorlar. bunun tek yolu ya milli takımda dahil hepsini aynı forma renginde yapacaksın. ya da 16. takımda ki rakip oyunculardan 44 kodlu Misaki ve 49 koldu İshizaki'yi Sao Paolo'ya alacaksın. Nankatsu'da ki Misaki ve İshizaki duracak. bunalrın forma rengini bu takımda kaldıkları sürece isteidğin gibi değiştirebilirisn. Sao Paolo'nun da değişitrebilirisn ama yakın görünümler milli takımdak iile bir. yani Sao Paolo'ya aldığın rakip Misaki ve İshizaki'nin normal forma rengin iistediğin gibi değiştirrsin ama yakın görünüm forma renkleri Japonya'da ki ile bir olduğu için onu ne yaprsan milli takımda ki forma renkleride aynı olur. bu yüzden Sao Paolo ve milli takım renklerini aynı yap. Izawa, kisugi, taki'yi takımına almak istersen onalrıda arık başka oyuncualrdan yap. biliyorsun oyuncu isimleirni değiştirebiliyoruz ve bunalrın ofsetlerini verdik. hepsi bu bölümde bulunuyor. işte ancak anlattım şekilde yaapbilirisn.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|