"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Yardım > Tsubasa Hack Yardım
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Tsubasa Hack Yardım CT Hack Yardım Merkezi

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-24-2008, 20:28   #1 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 27 Atem_u Bir Yolda Daha :)

forma sorunu

öncelikle hepinize selam ben yeni üye oldum fakat 1-2 aydır siteyi takip etmeye çalışıyorum. ben hack yapmak istiyorum 2-3 siteden bi sürü özellik ofseti buldum denedimde hemen hemen hepsi işe yarıyor fakat kontrol ettigimiz 3 takım kadrolarını degiştirirken forma rengini ayarlayamadım misal tsu.yu nankatsuya koyduyumda japon formasıyla oynuyor kırmızı 4a6c deki 11 misakiyi 01 tsu yaptım böyle oldu.sao ayrıntılı ofsetlerde degiştirdim 2b823 2b824 yine olmadı sao daki tsu degişiyor fakat nankatsuda hala kırmızı.yine sao ya misaki, nitta ve ishizaki aldıgımda kırmızı forma oluyor 2b873 2b874 den misakinin nankatsu forması degişiyor fakat benim ekledigim degişmiyor diger oyuncuları aldıgımda mesala urabe beyaz forma ve mavi şortlu aynen geliyor acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekrler
Atem_u isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 10-24-2008, 21:33   #2 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın. bu bölümde sadece kod paylaşımı yapılır. yardım istekelriniz yardım bölümüne açın. ya da hangi özellik ile ilgili ise o başlıktaki konuya yazın. biz tüm mesajlarınız görüyoruz. göremeyeceğimizi düşünüp ayrı konu açmanıza gerek yok. açarsanız da yardım bölümüne açın. Konun hack yardım bölümüne taşındı.

İstediğine gelecek olursak. Tsubasa ve Misaki'yi aynı takımda oynatamazsın. aynen anlatığın gibi bir sorun var. Nankatsu oyuncularından Misaki, Nitta, İshizaki, Izawa, Kisugi, Taki ve Takasugi'nin tek bir oyuncu kodu ama 2 ayrı forma renk ofseti var. bu oyuncualr Nankatsu'da olduğu gibi Japonya'da da oynuyorlar. tek oyuncu kodu ama 2 ayrı ofsetle. aynı şekilde Tsubasa'nın da tek oyuncu kodu 2 ayrı forma renk ofseti var. oda Sao Paolo ve Japonya'da 2 ayrı forma renk ofseti ile oynuyor. bunu sağlayan ne bilmiyorum ama bu şekilde bir sistem var.

Tsubasa'yı Nankatsu'ya versen Japonya forması ile oynarlar, Misaki ve dieğrlerini Sao paolo'ya versen bu kezde onlar Japonya forması ile oynarlar. yani her takım oyuncuları da bu şekilde bir değişiklikte milli takım formasına yakın oluyorlar. bunun tek yolu ya milli takımda dahil hepsini aynı forma renginde yapacaksın. ya da 16. takımda ki rakip oyunculardan 44 kodlu Misaki ve 49 koldu İshizaki'yi Sao Paolo'ya alacaksın. Nankatsu'da ki Misaki ve İshizaki duracak. bunalrın forma rengini bu takımda kaldıkları sürece isteidğin gibi değiştirebilirisn. Sao Paolo'nun da değişitrebilirisn ama yakın görünümler milli takımdak iile bir. yani Sao Paolo'ya aldığın rakip Misaki ve İshizaki'nin normal forma rengin iistediğin gibi değiştirrsin ama yakın görünüm forma renkleri Japonya'da ki ile bir olduğu için onu ne yaprsan milli takımda ki forma renkleride aynı olur. bu yüzden Sao Paolo ve milli takım renklerini aynı yap. Izawa, kisugi, taki'yi takımına almak istersen onalrıda arık başka oyuncualrdan yap. biliyorsun oyuncu isimleirni değiştirebiliyoruz ve bunalrın ofsetlerini verdik. hepsi bu bölümde bulunuyor. işte ancak anlattım şekilde yaapbilirisn.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 10-25-2008, 21:42   #3 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 27 Atem_u Bir Yolda Daha :)

öncelikle yanlış yere açtıgım için kusura bakmayın hex ile alakalı oldugunu düşünğüm için tsubasa hex editörmü yoksa yardım bölümünemi açmam gerektiğini bilemedim.ayrıca konuyu taşıdıgın içinde saol artık nereye konu açacagımı biliyorum daha dikkatli olmaya çalışacagım (1-2 aydır takip ediyorum dedim ama tsubasa hack yardım bölümünü görmemiştim)
ben sistemin böyle oldugunu bilmiyordum herhalde biryerde yanlış yapıyorum diye düşüyordum demek böyle bir sorun varmış.söylediklerini anladım meger iş milli takımlarda bitiyormuş ben nankatsu ile sao paulo da oyuncu degiştirince işin içine japonya niye giriyor onu anlamamıştım
anlattıgın iki yöntemide deniycem bakalım yapabiliyormuyum zaten ben yakın görünüm ve forma renklerini hepsini (sao-nan-jpn)beyaz yapacaktım misaki nankatsuda zaten beyaz forma mavi şortuda beyaz yapayı planlıyordum
Izawa, kisugi ve takiyi sadece nankatsuda kullanıcam ama başka oyuncularda böyle bişey olursa (sanırım diger hepsinin nei-carlos-toninho-zagola-riberio v.b. 2 oyuncu kodu var)dedigin gibi yaparım
ve paylaştıgın kodlar için sana teşekür ederim bir çogunu pc ye kaydettim ve denedim bu kodların bir çogunu secret weaponsda kullanmışsın oyunu gerçekten beyendim çogu yer ve senaryo tamamen degişmiş

Konu Atem_u tarafından (10-25-2008 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir..
Atem_u isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-25-2008, 23:57   #4 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Evet Carlos, Zagalo, Toninho gibi oyuncualrın 2 oyuncu kodu, 2 ayrı forma renk ofseti var. onlarda bir sorun yok. ama o bahsettiğim bizim 8 oyuncu da böyle bir durum var. başka oyuncuları bunlar yerine kullanabilirisn.

Secret Weapons oyunun da bulduğum tüm kodları kullandım. kodlar paylaşılamdan önce tüm özellikleirn eklendiği farklı bir çalışma olsun istedim.

Bu arada yardım bölümü kodlar paylaşılamdan önce diğer konuların içeirğinin dağılmaması için açılmıştı. istekelr, sorular orda soruluyordu. şimdi tüm kodları o bölümde paylaştık. yani herhangi bir kodu hakkında soruyu ilgili başlık altında da sorabilirsin. mesela bu forma renkleri ile ilgili bir konu. forma renk ofsetleri adlı başlık altında da sorabilirdin. biz tüm mesajlarınızı görüyoruz. tabi farketmez ilgili başıkta da sorabilirisn. yardım bölümünde de.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (10-26-2008 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil