Merhaba arkadaşlar benim bazı sorularım var ct2 hack hakkında,
1-)Takım gol yiyince şartlanan oyuncu kodlarından mesela 91 koduyla tsubasayı koyduğumuzda,sadece sao paolo ve japonya bölümlerinde değil tsubasanın oynamadığı nankatsu bölümündede takım gol yiyince tsubasa japonya formasıyla ekrana çıkıp bir şeyler diyor,bunu sadece bir periyota (yani sao paolo,nankatsu ya da japonya maçlarına özel) özel yapabilirmiyiz?
2-)3ten fazla takım yönetme kodlarında mesela 4.takımımızı işte bizim 8. ve 9.maçlarımızda oynayacağımız şekilde ayarladım diyelim,10.maç için tekrar eski takımımızı koyarsam yani ilk maçları yaptığımız takımı koyarsam,bu ilk takımımızla kazandığımız leveller aynen dururmu yoksa yine en baştan mı başlar?Aynı şekilde mesela bu 8. ve 9.maçlarda kullandığımız takımı mesela 15.takıma karşı yine kullanmak istesem,8.ve 9.maçlarda kazandığımız leveller dururmu?
3-)3ten fazla takım yönetme kodlarında yeni eklediğimiz takımlara ilk 11 ekleyebiliyoruz,bunun yerine Japonya takımı gibi ilk 11+yedekler ekleme şansımız varmı?
4-)Yine bu 3ten fazla takım yönetme kodlarında,eklediğimiz yeni takımın ismide Sao Paolo oluyor,bu eklediğimiz yeni takımlara yeni isimler nasıl verebiliriz?
5-)Heroy'un yaptığı tanıtım videosunda Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? şu linkte 2.adam özel şutunu çektikten sonra ve gol olmadan biraz önce çalan müzik kodlarını biri bana verebilirmi ve tam olarak nasıl oyuna aktarabileceğimi anlatabilirmi? (şimdi müzik ekleme başlığını gönderip burayı inceleyin demeyin lütfen,ben sadece bu iki müziği ekleme kodlarını rica ediyorum)
6-)Takımların maç yapma sayılarını değiştirmek yani bölümü daha fazla bölüme ayırma kodları,şöyleki mesela ilk 6 maç bir periyot ve daha sonra nankatsu periyoduna geçiyoruz,mesela ilk 6 maçlık bölümde sadece ilk 4 maçı yapsam daha sonra 2.bölüme nankatsu maçlarına geçip ordan da mesela ilk 3 maçı yapsam,daha sonra tekrar gelen sao paolo bölümünü kaldırsam ve direk japonya bölümüne geçip 4 maç yapıp oyunu bitirsem felan,yani maç yaptığımız bölümlerdeki takım sayısını ayarlama kodları felan varmı?
7-)Takımımız gol yiyince şartlanan tsubasa ve diğerleri konusuyla ilgili olarak bizim takım gol yiyince değilde mesela 8.rakip takım gol yiyince onlardan bir oyuncunun şartlanmasını felan nasıl ayarlarız? Yani mesela arjantin maçında biz arjantine gol atınca Diaz ekrana çıkıp bir şeyler söylesin felan,bunu nasıl ayarlarız?
inşallah bu sorularımı birgün biri cevaplayabilir.
Şimdilik sorularım bu kadar,yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler.
Bu sorularıma cevap gelirse,sorum oldukça bu başlığı editlemeyi düşünüyorum.
Konu Hiena tarafından (08-25-2011 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir..
1) birinci sorunu anlamadım. yani biz gol attıktan sonraki sevinme sahnesinden mi bahsediyorsun?
2) Evet durur, yani hangi maçta kalmışsa, o maçtan itibaren kaldığın o levellerle devam edersin.
8 ve 9. maçlardaki kadronu 15. maça da uygularsan, 9. maçta levellerin ne ise o levellerle 15. maça devam edersin.
3) Hayır, maalesef bu mümkün değil.. Zaten bunun, bu kadro değiştirme kodları ile alakası yok. Bunu sağlayan, milli maçlarda yedek oyuncuların da çıkmasını sağlayan bir bölüm var ve biz ancak bu bölümü bulabilirsek kulüp takımlarını da bu şekilde yedek oyuncu bölümü açar ve bunları takımımızda oynatabiliriz.
4) Bunun için yapman gereken şu: Öncelikle bu 4.takımın için kadronu oluştur. Mesela şöyle bir örne vereyim; ilk 6 maçta sao paolo ile mücadele ediyorsun, ikinci 6 maçta da Nankatsu, sonra 13 ile 18 arası da başka bir kulüp takımı olsun; mesela toho olsun, 18 den sonra 6 veya 32. maça kadar da milli maçlar olsun. şimdi 13 ile 18 arası Toho takımını yapacaksın ya, kadrolarını falan ayarladın bu maç için daha sonra yapman gereken bu altta verdiğim başlıktaki kodlardan yararlanarak 4A91 ofsetindeki normalde sao paolunun olan 4 tane 00 00 00 00 kodları yerine 23 kodlarını yaz ve birde 17. ve 18. maç için de 23 kodlarını gir -bu arada 23 kodu Brezilya nın kodudur- bu şekilde takımın ismi brezilya olacak ve daha sonra takım isimlerini değiştirme adlı paylaşmış olduğum başlıktan maç öncesi ve maç içi takım isimleri adlı başlıktan Brezilya nın ismini Toho yap ve daha bu şekilde 4. takımını yarat. Tabii bu durumda eğer uzun bir çalışma yapacaksan rakip maç sayısını 32 olarak girmelisin; çünkü son takım brezilya nın ismini kullandın ve bu takımı silmen lazım. 32 olması gerekir, daha az sayıda maç olacak ise zaten hiç sorun yok. rakip takım sayısı ne kadar az olursa, o takımları kullanarak kendi takım sayını yükseltebilirsin.
4A85 ofsetindeki ilk 6 tane 00 kodu Sao Paolo
4A8B ofsetindeki 6 tane 01 kodu Nankatsu
4A91 ofsetindeki 4 tane 00 kodu yine Sao Paolo 2. bölüm.
4A95 ofsetindeki 17 tane 02 kodu Japonya'nın kodlarıdır.
bunlar her bir rakibin karşımıza çıkış sırasına göre çalacak olan müzik, takım ismi, gol sonrası sevinme sahnesi ve çorap renklerini ifade eder.
Takım kodları da; 03 fluminense, 04 corintias, vs..... 23 brezilya şeklinde gider.
takım kadrolarımızı düzenleme adlı o başlıktaki paylaşımımda da tüm takımların kodlarına ulaşabilirsin.
5) Bu konuyu Heroy daha iyi biliyor. Ben pek üzerinde durmadım, inceleyemedim o müzik olaylarını. O yüzden bu sorunun cevabı bende yok.
6) Evet, yapabilirsin. Bunları da yine o başlıktaki kodlarla yapacaksın. ilk 4 maç için sao paolo kadrosuna dokunmayacaksın zaten, 5.maçtan itibaren yeni kadro gir ve 3 maçını da bu kadro ile devam et, sonra 8 ve 11. maçlar arası da milli maçlar için kadrolarını girip oyunu bu şekilde bitirebilirsin. Bu kadroları nasıl düzenleyeceğini biliyorsun sanırım. eğer bilmiyorsan ben sana bu isteğin doğrultusunda düzenlemen gereken kodları göndereyim.
11 maç yapıp oyunu bitireceksin ya işte brezilya maçındaki final sahnesi ile beraber bitsin istersen eğer 48C3 ofsetindeki 03 kodu yerine 17 kodunu gir -bu kod 23. takımın kodudur- ve bu sayede maça 23. takımdan itibaren başla ve11.takım olacak olan brezilya ile bitir. Tabii bununla beraber yine yukarıda anlattığım şekliyle 3 bölüm için de kadrolarını düzenlemen lazım.
7) Bu isteğinin yanıtını tam olarak bilmiyorum. Yani ben tüm özel hareketler sırasındaki yakın görünüm kodları başlığında bu özelliğin kodları paylaşmıştım; mesela Schneider in takımı yenik duruma düştükten sonra çıkan yakın görnümü yerine başka bir oyuncununkini koyabiliriz. aynı şekilde jitounun 7.maçta gol attıktan sonra çıkan yakın görünümü yerine de başka bir oyuncununkini koyabiliriz. ve bunlar özellikle de bu takımlara başka oyuncu koyacaksan baya bir işe yarar ama bu çıkan yakın görünümleri başka bir takıma ekleme kodlarını bilmiyorum maalesef. Belki de o başlıkta verdiğim o kodların hemen yanında veya oraya yakın bir yerdedir. bunu da araştırmak lazım.
Öncelikle ilgilenip cevap verdiğin için Allah senden razı olsun Aynalı (Hiena),sitede birçok ct2 hackçisi olmasına rağmen birtek sen ilgilendin,şimdi bazı yeni sorularım olacak ve anlaşılmayan sorularımı yenileyeceğim.Tabi bu sorularımıda tıpkı eski sorularım gibi tüm site ahalisine soruyorum.
Eski sorularımın açıklaması;
Eski-1)21C4B offsetindeki kodu mesela 91 yaptığımızda bizim takımımız gol yiyince Tsubasa ekrana çıkıp bir şeyler söylüyor ancak bu ilk 6 maçta gol yedikten sonra ekrana çıkan Tsubasa'nın forması beyazken (yani sao paolodaki hali),ikinci 6 maçtada takımımız gol yiyince ekrana çıkıyor ve bir şeyler söylüyor ancak bu sefer forması kırmızı renk oluyor(japonyadaki hali).Ben Tsubasa'nın gol yedikten sonra çıkmasını sadece 6 maç için özel ya da belli bir maça özel yapmak istesem,nasıl yapabilirim?Bunu sormuştum,inşallah anlaşılmıştır.
Eski 2,4 ve 6.sorularım cevaplandı. Eski 3. ve 7. sorularımın cevabı belirsiz.
!!!-Eski 5.sorum için bu kodları bilen Tiara ya da Heroy'dan yardım bekliyorum-!!!
Yeni Sorularım
1)Ct2 güç özelliği başlığındaki kodları sadece belli oyunculara mesela sadece hava mücadelesi ve kayma için geçerli olacak şekilde eklemek mümkün mü? Bu güç özelliğini sadece bir takıma özgü olacak şekilde eklemek mümkün mü?
2)Devre arasında yada maçın içinde belli bir dakkada yeni özel şut ekleyebilirmiyiz?
3)Takımların sıralarını komple değiştirmek olurmu?4.takımı 2.takım,2.takımı 5.takım yapmak felan?
4)Mesela riverionun banana şutuna yakın görünüm ekledik ama aynı şutu santamaria da vuruo ondada yakın görünüm çıkacak ben sadece riverioda çıkmasını istiyorum?
5)"şutların arka planındaki renk kodlarını paylaşıyorum.Yapmanız gereken tek şey perdeli şutlar yani drive şut,neo tiger şut vs vs .Bu şutların ilk vuruluş anındaaki ofsetlere gidip orada belirtilen kodlarla gösrterilen yere gidip bu renk kodlarından hangisini girmek istiyorsanız onları girmek.
Renk kodları f7 kodundan sonra gelen koda girilir.
Mesela bir mor renk isitoyorsanız 32 kodunu girceksiniz.Yani f7 32 olmuş olacak."
böyle bir açıklama var ancak mesela Tsubasanın driveının şuta ilk vuruş anı offset 21d0c ve koduda 4c ab ben şimdi
21d0c offsetini girince F7 kodunu felan hiçbiryerde bulamadım,nasıl perde rengini değiştirebilirim?
6)Genzoya sggk özelliği ekleme dışardan gol yememesi ya da özelliklerinin dışardan gelen şutlara daha çok fazla olması yapılabilirmi?
mesela alt seçenek ile özel kurtarış ekleme olarak genzoya özellik ekleyelim,dışardan gelen şutlarda alt seçenek çıksın ve normal güç götürerek daha fazla skill pointli olsun ve
bu sayede cezasahası dışından az yer? ya da her ceza sahası dışından gelen topa surato yapmasını sağlamak?
7)Matsuyama gibi takımı ateşleme nasıl,takım daha sonra hızlı koşsun ya da sadece Diaz gibi bir oyuncu kendini ateşleyip hızlı koşsun?
8)Mesela 2.maçı baraj maçı yapıp 3ün barajını kaldırmak?
9)Yensende yenilsende takım atlamak,ancak bu durumu sadece 1 ya da 2 maç için ayarlama?
10)Maç başında şut ekleme olayındaki gibi pas ve çalımı da sonradan ekleyebilirmiyiz? İstediğimiz özelliği istediğimiz maç başında ekleme, mesela,işizakinin face bloku 4.maçta gelsin felan?
Not:
Arkadaşlar şu anda bir hack üzerinde çalışıyorum ve inşallah en kısa zamanda buraya ekleyeceğim,sorularım hakkında fikirleri olanlar lütfen yardımlarını esirgemesin,şimdiden teşekkür ederim.
Rakip takım gol yiyince onlardan bir oyuncunun şartlanmasını ben de merak ediyorum
Mesela Almanyadaki Schenider şartlanıyordu.Mutlaka kodu olması lazım
Matsuyama'nın takımı ateşlemesi daha önce paylaşılmıştı.. Ben de mevcuttu , upload ettim Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Schneider'in özelliğini nasıl ekleyebilirsiniz bilmiyorum ama Schneider'i düzenleyip kendi oyuncunuzu yaparsanız o özelliği kalır.. Böyle deneyebilirsiniz..
Takımların sistemini değiştirmekle ilgili bir konu vardı.. Oraya bakın.. 4. takımın sistemini 2. takıma 2. takımın sistemini 5. takıma yazın.. takımların isimlerini de değişin. olması lazım.. yanlış ya da eksik biliyorsam , bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır zaten :)
Eski 1. sorunu maalesef yine anlayamadım. 21C4B ofsetinde neyin özelliği var bilmiyorum. Bu ofset benim paylaşımım değil sanırım, benim bilgiler arasında yok çünkü. Bu ofsetin neye ait olduğunu açıklarsan belki yardımcı olabilirim. Birde uzun zamandır hexe ara verdiğim için birçok şeyden uzak kaldım ve birçok şeyi unuttum. bu yüzden biraz detay lütfen.
Yeni sorularının cevapları:
1) Hayır, maalesef bunu tek tek istediğimiz oyuncuya ekleyemiyoruz. Yani ben sadece komple tüm takımlara ekleme kodlarını bulmuştum, tek tek oyunculara ekleme bölümü daha farklı bir yerdedir muhakkak.
2) Bu isteğinin cevabı altta verdiğim başlık içerisinde var
3) Tam olarak nasıl yapmak istiyorsun? 2. takım oyuncuları ile 4. takım oyuncularını bu takımların sistemleri ile beraber değiştirmek mi istiyorsun?
2. Takımın 3BB10 ofsetindeki 03 00 79 7A 7A 7B A0 1E 1E kodları
4.Takımın 3BB2C ofsetindeki 20 00 7E 7F 80 80 B0 1F 1E kodları
Burada bu takım için gösterdiğim kırmızı renkteki kodlar ile mavi renkteki kodların yerini değiştirecesin. 2. takımın kodları yerine 4. takımın mavi ile gösterdiğim kdolarını gireceksin; aynı şekilde 4. takım için de 2. takımın kodları yerine 4. takımın mavi ile gösterdiğim kodlarını gireceksin. Bunlar o takımların taktik kodudur. ortada kalan siyah renkteki o 4 kodu değiştirmeyeceksin; çünkü onlar o takımların sıradan oyuncularının güçlerini belirliyor. Bunları de değiştirirsen 2. takım 4. takım gücünde, 4. takımda 2. takım gücünde olur.
Birde 3BB19 ofsetindeki 0A 24 09 23 kodları yerine 4. takımın 3BB35 ofsetindeki
09 27 0B 28 kodlarını gireceksin. Aynı şekilde 4. takıma da 2. takım oyuncularının kodlarını gireceksin.
Bu kodlar ile ilgili konuya da aşağıda verdiğim linkten ualaşabilirsin.
5) Bu bahsettiğin konu da yine yukarıda vermiş olduğum link içerisinde mevcut.
''Tsubasanın drivenın şuta ilk vuruş anı offset 21d0c ve koduda 4c ab''
Şimdi bu bahsettiğin asıl içeriği gösteren bölümün kodları oluyor. Asıl içerikte yukarıda Heroy arkadaşımızın vermiş olduğu başlık içerisinde mevcut.
6) Kalecilere gelen şutlarda ceza sahası içi ile ceza sahası dışındaki şutlar için ayrı kurtarışlar ve ayrı güç değerleri vermek pek mümkün değil. Yani şu ana kadar onu bulabilen olmadı.
7) Bu isteğini de takımımıza aldığımız oyunculara takımı ateşleme özelliği verme adlı başlıktan yapabilirsin. Matsuyama nın kodu yerine Diaz ın kodunu gireceksin. Yalnız matsuyama da olduğu gibi diğer oyuncuların hızlı koşmasını istemiyorsun sanırım? bunun kodları da o ofsetler arasında muhakkak. biraz araştırma ile bu bulanabilir aslında. bunu araştırmamız lazım
8) Bunun kodlarını bulamadık maalesef.
9) Bu isteğini ben de bulmayı çok isterdim. Hatta yeni hack çalışmamda yenilmesi imkansız bir maç için böyle bir şey düşünmüştüm; asla kazanamayacağımız bir maç olacak, bol bol gol yiyeceğiz ama yenildiğimiz halde bu maçtan bir sonraki takıma geçeceğiz.
Bu olmayınca mecburen zor bir ekipte olsa tek bir özel oyuncuya 2. yarıda özel şut ve güç ekleyerek bu takımı tek bir oyuncu ile geçme olayını ekledim.
10) ikinci isteğin için verdiğim başlıktaki şut kodlarının bulunduğu ofsetlerin biraz aşağısında pas, çalım vb. diğer özelliklerinde kodlarının olması lazım. Biraz araştırma ile bulunabilir aslında.
Eski 1.sorum için lütfen şu dosyayı indir Aynalı,forumda biryerde geçiyordu bu konu ancak bulamadım bende uploadladım,bu dosyayı inceledikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.
2)Hayır bu başlığı defalarca inceledim ve bu özelliği kullandımda,ancak bu verdiğin başlıkta gelen şut sadece MAÇIN BAŞINDA geliyor.Ben yeni gelen şutun devre arasında ya da maçın belli bir dakikasında gelmesini sormuştum.
3)Anladım.
4)Hayır bu verdiğin linkte benim sorumun cevabı yok,yani diyorum ki ortak şutlara yakın görünüm eklediğimizde o şutu vuran herkesde eklediğimiz yakın görünüm çıkıyor.Şunu demek istiyorum,mesela Santamaria banana şut vuruyor ancak bu şutu Riberio'da vuruyor.Eğer banana şuta yakın görünüm eklersem,bu eklediğim yakın görünüm hem Riberio hem de Santamaria banana şut vururken çıkacak,ben sadece Riberioda çıksın Santamariada çıkmasın istiyorum,anlatabilmişimdir umarım.
5)O başlıktaki offsetleri indirdim ve Tsubasanın drive şutnu editlemeye çalıştım ama perde rengini değiştirmeyi bir türlü bulamadım,şuta vuruş anında arka plan değişiyor,top giderken arkaplan değişiyor ancak perde rengini değiştiremedim.F7 den sonra 32 girerseniz mesela perde rengi mor olur denmiş,tüm F7 lerden sonra 32 girdim olmadı.Bana mesela Tsubasanın drive şutunun perde renginin offsetini tam olarak nerde olduğunu söylermisin?
6)Tamam.
7)Ateşleme için verilen offsetler biraz karışık görünüyor,işin içine çalım editleme felanda girmiş iyice uzamış.Ben Matsuyama gibi hem kendini hem takımı ateşleme ile Diaz gibi sadece kendini ateşleme kodları elinizde varmı diye soruyorum.
8)Tamam.
9)İnşallah bir gün buluruz.
10)İşte bu şekilde pas,çalım,blok,kaymanın offsetlerini bulabilen olursa süper olur,ben bu işlerde tecrübesizim...Şut kodlarını bulan pas vs. kodlarınıda bulmuştur diye düşünmüştüm.Elinde bu kodlar olan varsa lütfen paylaşsın,gerçi Tiara bunlar (pas,çalım vs.) sonradan eklenemez demişti ama belkide eklenebilir.
EK SORU 01 kodu tsubasanın ama bu nasıl japonyaya gidince kırmızı forma oluo(aynı kod 01 olmasına rağmen) aynı adam hem beyaz hem kırmızı forma oluo,misaki felanda öle nasıl oluyor bu?
!!!-Eski 5.sorum için bu kodları bilen Tiara ya da Heroy'dan hala yardım bekliyorum-!!!