arkadaşlar röveşata vururken adam gerçekten de havada takla atıp vuruyor ya ct2'de,bunun kodlarını bilen varsa paylaşırsa çok makbule geçer,videosunu aradım ama bulamadım ama zaten hackle uğraşanlar demek istediğim röveşatayı çok iyi anlamışlardır.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
birde şu yukardaki başlıktaki oyunda olduğu gibi oyuna farklı müzikler eklemeyi oyun çıkalı uzun bir süre olmasına rağmen Heroy hala açıklamadı,Heroy ya da başka biri (başka bilen yok sanırım) farklı müzikler eklemeyi ve farklı oyunlardan karakter transfer etmeyi anlatabilirlerse çok sevinirim,örneğin ct1de ki genzonun resmini ct2ye nasıl aktarabiliriz? ve ct anime açılış müziğini nasıl oyuna aktarabiliriz?
forumdaki müzik aktarma kodları çok karışık onları zaten anlatandan başka yapabilen varmı bilmiyorum,benim demek istediğim tamamen farklı müzikler nasıl ekleniyor nes müziği değil,diğer müzikler.
ikinci sorum büyük ihtimal cevapsız kalacak çünkü daha öncede bahsetmiştim 3-4 ay sonra büyük ihtimal paylaşılır diye düşünüyordum, Hiena ise o kadar bekletmeden paylaşılacaktır demişti ama benim dediğim oldu sanırım,hala paylaşılmadı.En azından birinci sorumun şu röveşata olayının cevabını bulabilsem bile benim için çok iyi olur.
Anlattıklarının hepsi benim de çok ilgimi çekti.Özellikle farklı müzikler ekleme konusu
Şu anda yaptığım hacke dexter dizisinin açılış müziğini eklemeyi çok istiyorum