Tsubasa Türkiye | Giriş yapmadınız veya üye değilsiniz. Sitemize tam erişim için Giriş Yapın veya Kayıt Olun

*

benjamin

Bu konu; 60 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : romantik4
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#7
ben mi yanlis anladim siz mi? Bu kardes sanırım benjamin icin ct2 hacki istiyor yada brn oyle anladim...
[Resim: rbYtd.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#8
evet çok dandik.bence bu benjaminin hackini yapmak yerine tsubasa vs benjamin hack olabilir.1 maçlık bir hack yapılabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#9
Böyle bir montajlanmış video vardı. :)
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#10
evet doğru benjamin in ct2 hackini istiyorum.o nes oyununu bende biliyorum.ama öyle hack demiyorum.ct2 deki gibi seçeneklerle oynananı diyorum öyle hack yapabilirmisiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#11
(07-05-2013, Saat: 23:45)romantik4 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet doğru benjamin in ct2 hackini istiyorum.o nes oyununu bende biliyorum.ama öyle hack demiyorum.ct2 deki gibi seçeneklerle oynananı diyorum öyle hack yapabilirmisiniz?
bahsettiğin gibi hack oyunu yapılabilir.forumda yapabilecek arkadaşlar var.fakat tam olarak benjamindeki karakterleri bilmiyoruz.ayrıca senaryoyu da tam olarak bilmiyoruz.hatırladım 3 bölüme ayrılmıştı.1. bölümde colombus ile italya bölgesi şampiyonluğu tabi colombus 2. olmuştur.2. italya ligi şampiyonluğu italyan bölge oyuncularından oluşan karma takım vardı.sezar bu kadroda olmayı ret etmiştir.finalde sezarın takımı ile karşılaşıyorduk sezarın takımında müllere benzeyen dev kaleci vardı.birde hatırladığım eric sakat olduğu için final maçında geri gelmişti.3 bölüm j wing adında yeşil formalı takım ile bir nevi şampiyonlar ligi hatta tüm ülkelerin takımları vardı. burada ki rakipleri hatırlıyorum.brezilya kulüp takımı bu takımda 2 oyuncu vardı esmer olanında özel falsolu bir şut vardı.2. takım japonya kulüp takımı bu takımdaki tüm oyuncularda karate teknikleri vardı.kaleci wakabayashi+wakashimazu yani tipi wakabayashi teknikleri wakashimzu gibiydi.final takımı italyan karma takımdı.takımın adı san podesta junior.bu takımda bir oyuncu vardı eric,benjaminin şutlarını çekiyordu.mario ile beraber sezarın ikiz magnum şutunu çekiyorlardı.hatırladıklarım bunlar.
belki burada güzel bilgiler olabilir.
http://fr.wikipedia.org/wiki/L'%C3%89cole_des_champions
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#12
youtube da türkçe olmasada tüm videoları var.yani hack yapması için kiminle konuşabilirim burda?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi