Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Captain Tsubasa 2 - Anime Müzikleri Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamün aleyküm forumcular ya ben şeyi merak ediyom türk hackerlar neden tsubasa hacklerinde ses ekleyemiyorlar veya ses ekleme mümkün değil mi mesela tsubasa drive shot çekerken I can drive shottttt diye bağırsa yabancılar yapıyor veya schneider fireeee shottt diye bağırsa şut çekerken siz neden yapmıyorsunuz özellikle özel şut ve özel kurtarışlarda kalecilerde bunu uygulasanasız mümkünse böyle bir hack yaparmısınız Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme bu arada imzam çok mu büyük ya en beğendiğim bu oldu boyutunu ayarlayamayıda bilmiyom görünüyomu yorumum söylerseniz sevinirim
Bu tarz konuları taşıdığım bu bölüme açalım. Bunun dışında herhangi hack veya hex kodu istediğini de hack yardım bölümüne açıyoruz. Gülümseme

Öncelikle bu durum bugüne kadar yaygın uygulanan bişey değildi. Hex editör ile kod aktarma işlemi ile olmuyor zaten. Sadece diğer nes oyunlarından aynı tabanlı olduğu için aktarım yapılabiliyor. Anime veya beğendiğiniz sözlü veya sözsüz müzikler ve şut sesleri olayı ise emulatöre melodi entegresi ile mümkün olabiliyor. Bunu birkaç gün öncesine kadar bizde yeni keşfettik. Bundan böyle bu tür melodileri oyunlarda görebilirsiniz.

İmzan, izin verilen en büyük sınırda. Ama tabi izin verildiği için kullanabilirsin. Birkaç kişinin daha bu boyutta imzası var. Tabi biraz küçültmek istersen ayarlayıp sana gönderebilirim.
yok tolga abi zahmet etme sadece herkes görüyo dikkat dağıtmıyorsa önemli değil yani sen diyorsun ki sesli hackler olamaz değil mi öyle bir hack yapamazsınız
Yapılabilir dedim ya. Gülümseme Hex editör ile kod aktarımı ile yapılamaz ama başka bir yolla yapılabilir. Crazy Striker' ın o konusundaki spikerin gol diye bağırması ve Schneider' in fire şutunu söylemesi bu yolla yapıldı.

Benim aşağıda verdiğim başlıktaki o 3 videodaki anime müzikleri de bu yolla eklendi. Şuan tüm takım müziklerini ve ara sahne müziklerini de anime müziklerinden oluşturdum.

Animeye Uygun Yaptığım Oyun Hakkında
hangi şey ile yapılıyor ve ne zaman yaparsan be tolga abi 4 haftada falan yaparmısın Açık Ağızlı Gülümseme
Program üzerinde çalışıyoruz. Bazı ayarlar gerekiyordu ve bunların bir kısmını hallettik. Tamamen kullanılabilecek duruma geldiğinde detaylı bir anlatım ile Crazy Striker arkadaşımız bunu sizinle paylaşır.

Benim bu müzikleri aktardığım oyunum ise biliyorsun hala yapım aşamasında. Müzikler bitti sayılır. Son 4 müziği aktarıyorum bugün oyuna. Sonra ara sahnelere geçeceğim. Ara sahneler uzun sürebilir zira hemen her sahnenin animeye uygun olarak değişmesi lazım. Buda bittikten sonra rakip oyuncuların skill değerlerini ve topla oynama derecelerini ve takımın gücünü test etmek için tüm maçları açıp oynamam lazım ve ona göre eksik veya fazla gelen yönlerini düzenlemem lazım.

Tarih veremiyorum çünkü bu işler hiç belli olmuyor. Kişisel işlerimizde olabiliyor ve bu yüzden bunları da göz önünde bulundurmak lazım. Ama baya az kaldı, onu söylüyebilirim. Gülümseme
Sayfalar: 1 2