Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Zagallo'nun geçirdiği değişim (CT4)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
CT4 çok fazla bilinen bir oyun değil, bu nedenle screenshot almanın en doğrusu olacağını düşündüm.

[Resim: XXzm8O.png]

Super Striker'daki o karizmasından eser kalmamış. Bir defa saçlar gitmiş, renk de sarıdan kahverengiye dönmüş ve belki de en önemlisi kolları sıvama alışkanlığını terk etmiş.

Yani kısacası Zagallo'nun normal bir oyuncudan hiçbir farkı kalmamış. Sevdiğim bir oyuncu olarak onu bu şekilde görmek üzücü.

Ayrıca Santos'u bırakıp Vasco da Gama'ya transfer olmuş. Super Striker'daki Vasco da Gama'yı gözümün önüne getirince çok iyi bir transfer yaptıklarını söyleyebilirim. Güzel
coimbra ve gertise hariç genelinde gerileme var brezilyanın iyi yapmamışlar ct4 te
Ayrıca yine görselden bakacak olursanız Zagallo alışılagelmiş mevkisinde oynamıyor. Brezilya diziliminde hep 7 numarada oynar(dı), şimdi ise 11 numaraya kaymış bu nedenle ofansif gücünü biraz yitirmiş.
Oynayıp bitirdiğim zamanlar fark etmişimdir ancak epey zaman geçince unutmuşum bu değişimi Kararsız O sarı saçlar ve Hyuga vari kolları kıvırması Zagallo ya ayrı bir hava katıyordu Güzel Bu oyunda karizması yerlerde ;)
Açıkçası CT4 Pro Rivals'i oynamaya devam ettikçe bu durumun sadece Zagallo'ya özgü olmadığını birçok oyuncunun görüntüsüne baktığımda karizmatik duruşlarını yitirdiklerini fark ettim.

Ancak özellikle Super Striker ile diğer oyunları kıyaslamak her zaman hayal kırıklığına sebep olduğu için bundan böyle CT2 dışında oyun oynarken mümkün mertebe CT2'yi gözümün önüne getirmemeye gayret göstereceğim.

CT4'teki görünümler açısından güzel olan ise oyuncuların çeşitlenmiş ve nerdeyse birçok oyuncu için yakın görünüm eklenmiş olması. Örneğin bir Izawa'nın ne bileyim bir Urabe'nin yakın görünümünü görmek çok hoş detaylar.
@kamisori37

Gertise her oyunda düşmeye başlamıştır. Yani o da düşüşte.