*

Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun]

Bu konu; 56 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Arkadaşlar biliyorsunuz yıllar önce maç öncesi kadro-bilgi ekranında oyuncuların özel hareket değerlerini düzenlemeyle ilgili bir paylaşım yapmıştım. Tabi orada özel hareketi olan 13 oyuncu için bölüm vardı ve bunlardan daha fazla oyuncu için oraya kod giremiyorduk. Sadece 2C54 ofsetindeki 27 kodunu 39 yapınca 2, 3 oyuncu için daha Tsubasa’ nın kodlarını kaydırak kod girebiliyorduk ama buda başka oyuncularda hataya neden oluyordu.

Mesela benim yıllar önce yaptığım Final Evolution oyunumda bu 27 kodunu 39 yaptığım için orjinalde 03 Lima üzerinden yaptığım Semon adlı oyuncunun herhangi bir özel hareketi olmadığı halde bilgi ekranında onun ismi üzerine tıkladığımız zaman oyun donuyordu. İşte yeni bulduğum kodlarla beraber bunu da oyunda farkedip düzelttim.  

Şimdi burada orijinal yerindeki o mevcut 13 oyuncunun kodlarına dokunmadan 2C5D ofsetindeki yer gösterme bölümünden boş bir yeri göstererek oraya istediğiniz kadar oyuncu için kod girerek hepsinin bilgi ekranında özel hareketlerinin görülmesini sağlayabilirsiniz.

Doküman içerisinde gerekli tüm bilgiler var. Hangi oyuncu için bilgi ekranında özel hareketlerinin görülmesini istiyorsanız 2C5D ofsetinden yer gösterdiğiniz o bölüme oyuncu kodunu giriyorsunuz ve her iki A9 kodlarından sonra 2 kod olarak yer göstermelerini yapıyorsunuz ve oraya da bilgi ekranında hangi maçta, hangi özel hareketin, kaç enerji ile gösterileceğini belirliyorsunuz.    


Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Yukarı Çık Cevapla
#2
(07-03-2017, Saat: 19:58)Oozora Tsubasa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben hyugayi nittayi takima aldm sao pauloya yane ama sutu falan gornmyo bilgi ekranda

Bünyamin, Toho daki Hyuga için aşağıdaki işlemleri yapacaksın.


2C5D ofsetine 10 FD yaz ve sonra 3FD20 ofsetine gidip aşağıdaki kodları gir;

3FD20 = C9 36 F0 06 DD 2E BB 4C 50 AC DD 2E BB A9 30 85
3FD30 = 5C A9 FD 85 5D 4C 5C AC
3FD40 = 00 A6 00 0C 06 00 A7 00 0D 06 00 A8 00 0E 06 00
3FD50 = BF 02 02 06 00 CA 03 02 06 00 D5 01 04 07


Daha fazla oyuncuya eklemek istersen 3FD27 ofsetindeki 4C 50 AC kodlarını boş bir bölümü gösterecek şekilde 4C XX XX şeklinde düzenleyeceksin ve gösterdiğin yere de o oyuncunun hangi özel tekniklerinin olmasını istiyorsan onun o tekniklerinin kodlarını gireceksin. Son oyuncudaki kodlar 4C 50 AC olacak.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#3
Bu konuya hiç dikkat etmemişim daha önce..
Yukarı Çık Cevapla
#4
teşekurler
Stefan levin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#5
teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#6
çok önemli bir konu sağolasın abi ellerine sağlık
[Resim: RRLN9l.jpg]
                            ~Hayalin Ötesinde~ 
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Golü Atan Her Oyuncunun Kendi Yakın Görünümünün Çıkmasını Sağlama Hiena 46 6,708 Dün, Saat: 10:43
Son Yorum: Tsugurkan
Özel Hareketler Sırasındaki Diyaloglar Hiena 40 7,572 02-09-2026, Saat: 15:43
Son Yorum: Tsugurkan
Özel Pas Animasyonlarını Değiştirme Hiena 19 4,327 01-09-2026, Saat: 09:57
Son Yorum: Tsugurkan
Özel Kayma, Blok ve Pas Kesme Kodları Ekleme-Kaldırma MAJESTE 39 6,756 31-08-2026, Saat: 21:26
Son Yorum: Tsugurkan
Topu Ayağında Bulunduran Oyuncunun Davranışı Hiena 27 3,761 31-08-2026, Saat: 14:20
Son Yorum: Tsugurkan

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: